Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Νίκη και πάει για το... 39ο!

Την ενδέκατη συνεχόμενη νίκη του που θα φέρει και την... κούπα στον Πειραιά θέλει να πετύχει ο Ολυμπιακός επί του Παναθηναϊκού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (ΝΕΤ,19:30). Έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Την κατάκτηση του 38ου πρωταθλήματος στην ιστορία του θέλει να «σφραγίσει» ο Ολυμπιακός απέναντι στον «Αιώνιο» αντίπαλο του, Παναθηναϊκό στο «φλεγόμενο» από 33.000 φίλους των Πειραιωτών και έπειτα να ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν με στόχο την κατάκτηση του... 39ου!

Οι «ερυθρόλευκοι» του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλουν να κερδίσουν το Τριφύλλι και να αποδείξουν σε όλη την φίλαθλη Ελλάδα πως αξίζουν τον τίτλο του φετινού πρωταθλητή και συνάμα να χαρίσουν... τόνους χαράς στο κοινό τους που θα αδημονεί για μία νίκη επί του Τζιμπρίλ Σισέ και των υπολοίπων ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού.

«Γράψτε ιστορία!»

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε το απόγευμα της Παρασκευής στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, όπου εξέφρασε στους παίκτες του την αισιοδοξία του για την έκβαση του σημερινού ντέρμπι, ενώ τους ζήτησε να γράψουν ιστορία με εμφατική νίκη επί των «πράσινων».

Το πλάνο του Ερνέστο...

Ο  Ερνέστο Βαλβέρδε έχει ήδη κατασταλάξει στο σχήμα που προσανατολίζεται να παρατάξει κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Συγκριτικά με το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Βασίλης Τοροσίδης θα είναι το μοναδικό νέο πρόσωπο, με τον διεθνή αμυντικό να παίρνει την θέση του Γιάννη Μανιάτη στο δεξί άκρο της οπισθοφυλακής.

Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται αλλαγές στις άλλες δέκα θέσεις της ενδεκάδας.
Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Ούρκο Πάρντο, ενώ οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Όλοφ Μέλμπεργκ και Ραούλ Μπράβο θα είναι οι άλλοι τρεις παίκτες που θα απαρτίζουν την αμυντική διάταξη του Ολυμπιακού.

Ο Φρανσουά Μοντέστο θα είναι ο μοναδικός καθαρόαιμος ανασταλτικός μέσος με τον Αριέλ Ιμπαγάσα να αναλαμβάνει χρέη οργανωτή.

Οι Κέβιν Μιραλάς και Άλμπερτ Ριέρα θα καλύψουν τις δύο πτέρυγες, με τον Νταβίντ Φουστέρ στο συνηθισμένο ελεύθερο ρόλο του πίσω από τον Ράφικ Τζιμπούρ που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης των Πειραιωτών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Χολέμπας, Μανιάτης, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Ντουντού, Ζαϊρί, Ριέρα, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ

ΠΙΘΑΝΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ: Πάρντο, Τοροσίδης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μπράβο, Μοντέστο, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ, Τζιμπούρ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου