Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

"Θυμόμαστε τι έγινε στο Κύπελλο"

Να παραμείνουν στο "κυνήγι" του τίτλου θέλουν στον Παναθηναϊκό κάτι που επεσήμανε και ο Σεμπαστιάν Λέτο, που τόνισε ότι οι "πράσινοι" θυμούνται τι έγινε στο Κύπελλο με την ΑΕΚ, ωστόσο το ματς χρειάζεται πολύ προσοχή.

Ανάλογη εικόνα με αυτή των τελευταίων τεσσάρων εβδομάδων θα φέρει την νέα επιτυχία επί της ΑΕΚ, τόνισε ο Σεμπαστιάν Λέτο σε δηλώσεις του.


Ο Αργεντίνος μεσοεπιθετικός σε αποσπάσματα συνέντευξής του στο συνδρομητικό κανάλι τόνισε πως κανείς δεν έχει ξεχάσει τι έγινε στο Κύπελλο με τους "κιτρινόμαυρους" ωστόσο υπενθύμισε πως χρειάζεται πολύ προσοχή το ματς της Κυριακής (13/02, 19:30).
"Είχαμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ γιατί παίξαμε με δέκα παίκτες για περισσότερο από ένα ημίχρονο. Ήταν σημαντική νίκη και το σπουδαιότερο είναι ότι δείχνουμε πως πιστεύουμε στις δυνατότητες μας" υποστήριξε ο Σεμπαστιάν Λέτο.

"Θα πρέπει να προσέχουμε πολύ"

Για την αναμέτρηση της Κυριακής (19:30) με την ΑΕΚ, ο Αργεντίνος άσος τόνισε: "Φυσικά θυμόμαστε τι έγινε στο Κύπελλο, αλλά αυτό που θέλουμε είναι να κερδίσουμε και να είμαστε κοντά στην πρώτη θέση.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίζουμε όλο και καλύτερα, όπως κάνουμε τις τελευταίες 3-4 εβδομάδες. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα και βρίσκεται στα ημιτελικά. Θα πρέπει να προσέξουμε πολύ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου