Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Αρχηγού παρόντος...

Με τον πρώτο του σκόρερ, Τζιμπρίλ Σισέ, θα παραταχθεί την Κυριακή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός, αφού ο Γάλλος συμμετείχε κανονικά στη σημερινή προπόνηση,
 ακολουθώντας το πλήρες πρόγραμμα. Αντίθετα με τον 30χρονο στράικερ, ατομικό έκαναν για άλλη μία μέρα οι Μπουμσόνγκ και Νίνης, με τη παρουσία τους στην αποστολή των «πρασίνων» να κρίνεται αμφίβολη.

Στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Λουίς Γκαρσία (έκανε πάλι ατομικό), Γκοβού (λόγω εγχείρησης στα δόντια), Καρνέζης (θεραπεία) και Πλεσί (απών με άδεια), ενώ κανονικά τέθηκαν στη διάθεσή του Πορτογάλου οι Μαρίνος και Ιωαννίδης.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια έπαιξαν δίτερμα με περιορισμούς με έμφαση στη τακτική και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με ασκήσεις πάνω στα τελειώματα των φάσεων.

Ο Φερέιρα αναμένεται να παρατάξει, στο 4-3-3, τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια με κεντρικό αμυντικό δίδυμο Μπουμσόνγκ (ή Σαριέγκι), Καντέ. Αριστερά θα παίξει ο Ιωαννίδης και δεξιά ο Βύντρα, με ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει βασικός ο Μαρίνος δεξιά και να πάει ο Βύντρα αριστερά.

Οι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Νίνης θα είναι η τριάδα των και οι Λέτο, Χριστοδουλόπουλος μαζί με τον Σισέ η επιθετική τριπλέτα. Αν τελικά δεν τα καταφέρει να ξεκινήσει ο Νίνης, τη θέση του ια πάρει είτε ο Καραγκούνης, είτε ο Σιμάο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου