Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Στραγγάλισε την κόρη του, επειδή άκουγε δυνατά μουσική!

Πρόβλημα με την ιδιοσυγκρασία του φαίνεται ότι είχε ο Gurmeet Singh Ubhi, ο οποίος στραγγάλισε την ίδια του την κόρη, διότι είχε βάλει δυνατά τη μουσική!
 Ο 54χρονος άντρας κοιμόταν και ξύπνησε από τη μουσική που είχε βάλει η κόρη του, Amrit. Οι δυο τους ξεκίνησαν να τσακώνονται για την ένταση της μουσικής και αυτός πήρε το τηλεχειριστήριο στα χέρια του για να χαμηλώσει. Ο καβγάς έγινε ακόμη πιο έντονος, μέχρι που εκείνος έδωσε τέλος, πνίγοντας το 24χρονο κορίτσι.

Δεν ήταν όμως μόνο η κόρη του, με την οποία είχε προβληματική σχέση. Στο παρελθόν είχε αποξενωθεί εντελώς από το γιο του και και τη σύζυγό του. Μάλιστα, ο άντρας, ο οποίος δεν αποδέχεται ότι σκότωσε την κόρη του, αφού δεν έβαλε δύναμη όπως ειπε, είχε περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στη φυλακή, αφού είχε κάνει επίθεση με μαχαίρι στη δεύτερη σύζυγό του, ύστερα από καβγά.

Εκτός από τη δυνατή μουσική, αυτό που ενοχλούσε τον Gurmeet Singh Ubhi ήταν το γεγονός ότι η κόρη του είχε σχέση με λευκό άντρα. Όταν επέστρεψε από τη φυλακή και γνώρισε το αγόρι της κόρης του ενοχλήθηκε από την... παραπάνω ελευθερία που είχε αποκτήσει η Amrit, καθώς ήταν παραδοσιακός τύπος.

Πάντως, εκείνος στο δικαστήριο υποστήριξε ότι δεν χρησιμοποίησε δύναμη όταν την έπιασε από το λαιμό, ενώ όταν κατάλαβε ότι η κοπέλα ήταν νεκρή πήρε τηλέφωνο φίλους και συγγενείς για να τους αποχαιρετήσει.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου