Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Πεπατημένη οδός… πρόκρισης!


Χαλκιάς, Ίβιτς και Σαλπιγγίδης στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου»

Με σύστημα 4-4-1-1 θα παραταχθεί απόψε (22:05-ANT1) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, μένοντας… πιστός στο αγωνιστικό πλάνο που τον οδήγησε στις νίκες με Βιγιαρεάλ και Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Τούμπα, με το ίδιο σκορ, 1-0.

Χαλκιάς, Ίβιτς και Σαλπιγγίδης στην ενδεκάδα του «Δικεφάλου», ο οποίος, με «όπλο» του την… κολασμένη ατμόσφαιρα της έδρας του, θα επιδιώξει να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.

Η προετοιμασία της ομάδας της Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε -χθες- με εκπλήξεις και απρόοπτα… Ο Μάκης Χάβος είδε έναν παίκτη του ν' αποχωρεί λόγω τραυματισμού (Λίνο), ενώ ευχάριστη ήταν η έκπληξη με την είσοδο του Βιτόλο στην αποστολή!

Έτσι, λαμβάνοντας υπόψη και το γεγονός ότι οι Χαλκιάς και Ίβιτς συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση που έγινε στη Σουρωτή, ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί το βράδυ (πιθανότατα) με σύστημα 4-4-1-1.

Ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, οι Κοντρέρας και Τσιρίλο στο κέντρο της άμυνας, ο Σνάουτσνερ θα παίξει στο δεξί άκρο και ο Σαβίνι στο αριστερό -αν δεν τα καταφέρει, τελικά, ο Λίνο. Στη μεσαία γραμμή ο Τσουκαλάς θα είναι δίπλα στον Γκαρσία, με τον Μπαλάφα να μένει εκτός αρχικού σχήματος, ο Ίβιτς θα είναι λίγο πιο μπροστά τους στον άξονα, με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Ελ Ζαρ δεξιά, αντίστοιχα. Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου