Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Σισέ δεν είναι για... σουϊτες!»

Εκπληκτικές ατάκες είπε ο Τζιμπρίλ Σισέ στους συμπαίκτες του στην Τούμπα, παρόλο που δεν αγωνίστηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ. Με την παρουσία του και με όσα τους είπε, τους βοήθησε να φτάσουν στη νίκη.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ μπορεί να μην αγωνίστηκε στον αγώνα της Τούμπας, ωστόσο προσπάθησε να στηρίξει τους συμπαίκτες του όσο περισσότερο μπορούσε. Πριν τον αγώνα προσπάθησε, σύμφωνα και με το «Goal News» να ντοπάρει ψυχολογικά τους συμπαίκτες του.

«Πάμε δυνατά, παιδιά. Πάμε να πάρουμε και αυτή τη νίκη, πάμε να το παλέψουμε μέχρι τέλους», έλεγε ο γάλλος πριν τον αγώνα ενώ στο γκολ του Νίνη πετάχτηκε έξω από τη σουίτα φωνάζοντας: «Γκολ, Γκολ, Γκοοοοοοοοοολ! Μπράβο Σώτο».

Στο ημίχρονο κατέβηκε στον πάγκο λέγοντας πως: «Εγώ δεν είμαι για σουίτες. Θα κατέβω κάτω πρέπει να είμαι δίπλα στην ομάδα», και όντως με τις φωνές του εμψύχωνε τους συμπαίκτες του.

Στο τέλος του αγώνα ακόμη και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιασμένοι από την εικόνα του Σισέ λέγοντας: «Πρώτη φορά τον είδαμε έτσι. Έδειξε πως είναι πραγματικός ηγέτης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου