Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

ΟΑΚΑ κατά ΑΕΚ

Καταγγελία για μη τήρηση υποχρεώσεων

Για μη τήρηση των συμβατικών υποχρεώσεών της από τη χρήση του ΟΑΚΑ κατηγορεί ο πρόεδρος του αθλητικού συγκροτήματος, Λάζαρος Γρύλλης, την ΠΑΕ ΑΕΚ. Μάλιστα εμμέσως πλην σαφώς απειλεί πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη απέναντι στους «κιτρινόμαυρους» εφόσον δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους.

«Η Διοίκηση του ΟΑΚΑ επιθυμεί να συνεχίζει τη συνεργασία της με την ιστορική ομάδα της ΑΕΚ, φιλοξενώντας την ποδοσφαιρική ομάδα στο Ολυμπιακό Στάδιο. Σε αυτή την κατεύθυνση κινείται μέχρι σήμερα η διοίκηση και το προσωπικό του ΟΑΚΑ. Ωστόσο, θα πρέπει η διοίκηση της ΠΑΕ να κατανοήσει ότι, η τήρηση των συμβατικών της υποχρεώσεων είναι απαραίτητη προϋπόθεση, για τη συνέχιση της συνεργασίας, ειδικά όταν έχει δεσμευτεί κατ’ επανάληψη, για την υλοποίηση αυτών, χωρίς να το πράττει. Η διοίκηση του ΟΑΚΑ επιφυλάσσεται κάθε νόμιμου δικαιώματός της, για τη διαφύλαξη των συμφερόντων του ΟΑΚΑ και του ευρύτερου δημοσίου συμφέροντος», αναφέρει η δήλωση.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι τεταμένες από το περασμένο καλοκαίρι, όταν η «Ένωση» αναγκάστηκε να… ξεσπιτωθεί λόγω της ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου πριν από την επαναληπτική αναμέτρηση με τη Νταντί Γιουνάιτεντ για τα play-offs του Europa League.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου