Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Στο αυτόφωρο δολοφόνος σκύλων στη Ξάνθη


Τον έπιασαν με τις φόλες στα χέρια!

Ο Μπατζιάν Ραχήμ, κάτοικος Ξάνθης από το 2007, είχε ειδοποιήσει τα μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» ότι του δηλητηρίασαν τρία σκυλιά, τα οποία είχε σε ιδιωτικό χώρο. Τότε τον είχαν συμβουλέψει να πάει στην αστυνομία και να καταθέσει μήνυση κατά αγνώστου, το οποίο και έκανε.

Το 2008 του δηλητηρίασαν ακόμη δύο σκυλιά και το 2010 άλλα δύο. Όπως τον συμβούλεψαν χωρίς αποδείξεις κανείς δεν μπορούσε να τον βοηθήσει ουσιαστικά. Στις αρχές του 2011 άλλα δύο σκυλιά τα βρήκε νεκρά από φόλα. Τότε ανέλαβε μόνος του να δράσει.

Υποψιαζόταν από καιρό έναν γείτονά του που επισκέπτεται την Ξάνθη δύο φορές τον χρόνο. Έτσι, όταν είδε ότι έφτασε στην περιοχή, του έστησε καραούλι πολλά βράδια και τον περίμενε. Το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, τον είδε που μπήκε στον χώρο όπου είχε τα σκυλιά και τον έπιασε επί το έργον! Κάλεσε την Αστυνομία και αφού του κατασχέσανε τις φόλες που είχε πάνω του, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. τον οδήγησαν στο κρατητήριο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας!

Την υπόθεση έχει αναλάβει δικηγόρος του Φιλοζωικού Σωματείου Ξάνθης «ΣΩ.ΖΩ.» και όλοι εκεί περιμένουν πλέον με αγωνία την εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου