Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Έτσι, δεν έχουμε καμία τύχη»

Να ταράξει… τα νερά προσπάθησε στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ ο Μάκης Χάβος με αφορμή την ήττα από τον … Πανιώνιο. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε με σκληρά λόγια στους παίκτες θέλοντας να τους προετοιμάσει για το πολύ δύσκολο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
«Δεν φταίει η Ευρώπη. Δεν φταίει ο διαιτητής που δεν μας έδωσε πέναλτι. Δεν φταίει κανένας άλλος εκτός από εμάς», ήταν τα λόγια του Μάκη Χάβου μετά το παιχνίδι. «Ποτέ ξανά τέτοια εμφάνιση. Αυτός ο ΠΑΟΚ δεν έχει τύχη σε καμία διοργάνωση», ήταν –αργότερα- τα λόγια του μπροστά στους παίκτες, καλώντας τους –ουσιαστικά- να διαφοροποιήσουν το πρόσωπο που έδειξαν στη Νέα Σμύρνη για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Σήμερα κρίνεται για Χαλκιά
Η αγωνία για την κατάσταση του Κώστα Χαλκιά θα τελειώσει σήμερα. Ο διεθνής τερματοφύλακας θα κάνει εξετάσεις από τις οποίος θα διαπιστωθεί εάν είχαν βάση οι φοβίες του ιατρικού επιτελείου για θλάση. Στην περίπτωση που επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, τότε, ο Χαλκιάς θα χάσει το πρώτο παιχνίδι και στην εστία του «Δικεφάλου του Βορρά» θα κάτσει ο Κρέσιτς.
Δεν είχαν γήπεδο
Ανοργάνωτοι φάνηκαν χθες οι άνθρωποι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Οι Ρώσοι έχουν φτάσει στην Θεσσαλονίκη από χθες για το παιχνίδι της Πέμπτης, αλλά –όπως διαπιστώθηκε- δεν είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μην έχουν γήπεδο να κάνουν προπόνηση χθες το πρωί. Έτσι απευθυνόμενοι στους υπεύθυνους του ΠΑΟΚ, βρέθηκε η λύση να γίνει προπόνηση στις ίδιες εγκαταστάσεις.
Στις 11 χθες το πρωί άρχισε η προπόνηση του ΠΑΟΚ στο τρίτο γήπεδο των εγκαταστάσεων της Σουρωτής. Περίπου μισή ώρα αργότερα στο πρώτο γήπεδο των ίδιων εγκαταστάσεων έγινε γυμνάστηκαν οι παίκτες της Ρωσικής ομάδας.
Αυτή η εξέλιξη όμως βοήθησε και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να βγάλουν περισσότερα συμπεράσματα για την κατάσταση της ομάδας, αλλά να διαπιστώσουν πως η Ρώσοι θα έχουν σημαντικές απουσίες.
Έτσι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα απουσιάζουν οι: Λοβ, Χόντα, Ολίσε, Γκονσάλες, οι οποίοι απουσίαζαν από την προπόνηση και δεν θα τους έχει στη διάθεσή του ο Σλούτσκι, ο προπονητής της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου