Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Χριστοδουλόπουλος: Αν νικήσουμε στα ντέρμπι θα πάρουμε το πρωτάθλημα!


Τα τρία επόμενα ματς με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό κρίνουν τη χρονιά του Παναθηναϊκού σύμφωνα με τον διεθνή μεσοεπιθετικό που πιστεύει ότι οι πράσινοι μπορούν να πάρουν τον τίτλο.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε στη NOVA


Για τo ματς κόντρα στην ΑΕΚ:

"Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για μένα. Από τη μία νοιώθεις πίκρα που δεν κατάφερες να συνεχίσεις στη διοργάνωση, στην οποία ήμασταν και τροπαιούχοι την προηγούμενη σεζόν, ώστε να κρατήσουμε τον τίτλο που είχαμε από την άλλη όμως εγώ θα έλεγα ότι τα 3 χρόνια που είμαι εδώ πέρα νομίζω ότι ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι. Αυτό μας αφήνει μία πολύ καλή γεύση, το θέμα όμως είναι να συνεχίσουμε με το ίδιο πείσμα να έχουμε αυτή την εμφάνιση σαν οδηγό  για να διεκδικήσουμε στο πρωτάθλημα και αυτό που μας ανήκει και μέχρι τέλους τον τίτλο.


Σίγουρα είχαμε μιλήσει μεταξύ μας και ξέραμε ότι είναι μία ευκαιρία να διεκδικήσεις έναν τίτλο. Θα είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον ΠΑΟΚ και μπορούσαμε να πάμε στον τελικό. Ξέραμε ότι ήταν μεγάλη ευκαιρία, ίσως γι' αυτό παρουσιαστήκαμε τόσο δυνατοί και τόσοι συγκεντρωμένοι στο στόχο. Βέβαια πάντα προσπαθούμε να το κάνουμε αυτό αλλά άλλες φορές βγαίνει, άλλες δεν βγαίνει, έτσι είναι το ποδόσφαιρο."

Για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ..

"Όλα τα παιχνίδια για μας είναι τελικοί, σε όλα τα παιχνίδια προσπαθούμε να τα δίνουμε όλα αναξέρτητα αν είμαστε κουρασμένοι. Το ματς στην Τούμπα είναι πολύ δύσκολο, ο ΠΑΟΚ προέρχεται και αυτός από μια μεγάλη πρόκριση με τον Ολυμπιακό, έχει και αυτός αυτή τη στιγμή τρομερή ψυχολογία. Από όσο ξέρω και από όσο έχω δει και στο παρελθόν μετά από τέτοιες νίκες στο γήπεδο δεν πέφτει καρφίτσα. Εμάς στόχος μας είναι όμως να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, να παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο, να μείνουμε ζωντανοί στο πρωτάθλημα και όπως είπα αν συνεχίσουμε αυτές τις εμφανίσεις μπορούμε να μειώσουμε τη διαφορά και στο τέλος μπορεί να χαμογελάσουμε κιόλας.

Για τη συνέχεια της σεζόν:

"Για μένα τα 3 παιχνίδια που έρχονται είναι κλειδιά. Αν σε αυτά τα παιχνίδια μαζέψουμε τους βαθμούς που πρέπει, μπορούμε και για μένα αυτοί είναι οι 9 βαθμοί, τότε νομίζω ότι όχι μόνο ξαναπαίρνει φωτιά το πρωτάθλημα, νομίζω ότι θα έχουμε το πάνω χέρι."
 
Για τον κόσμο του Παναθηναϊκού:

"Ο κόσμος μας στηρίζει πιστεύω. Θέλουμε λίγο παραπάνω βέβαια, γιατί και μας αγαπάνε και τους αγαπάμε και θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που θέλουν να τη βλέπουν. Από κει και πέρα τους θέλουμε σίγουρα στο πλευρό μας, σε κάθε παιχνίδι, έρχονται δύσκολα παιχνίδια, αν είμαστε όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε."     

Για τον προπονητή:

"Εγώ θέλω να είμαι ειλικρινής, πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής αλλά δυσκολεύτηκε στο θέμα της ελληνικής πραγματικότητας. Το ξαναλέω, θέλω να είμαι ειλικρινής, όταν έρχεται ένας άνθρωπος με τόσες παραστάσεις από την Ευρώπη, με Τσάμποιονς λίγκ , πρωταθλήματα στην Πόρτο και μπαίνουνε και σε κυνηγάνε στο γήπεδο ή βλέπει ότι ένα λεωφορείο το πηγαίνουνε στη μούντζα γυρνώντας από την Τρίπολη, κάπου τα χάνει κι αυτός. Ελπίζω όμως ότι από δω και πέρα όλα θα πάνε καλύτερα για όλους μας. Είναι πολύ καλός προπονητής. Εχθές το έδειξε και αυτός στήνοντας την ομάδα με τέτοιο τρόπο ώστε να να χτυπήσουμε τις αδυναμίες της ΑΕΚ και ελπίζω να έχουμε καλή συνεργασία όσο διαρκέσει."

1 σχόλιο: