Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Δύο μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων ο Χάβος. Ανακοινωση ΠΑΕ ΠΑΟΚ


Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για δύο μήνες, τιμωρήθηκε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Μάκης Χάβος, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.
Η συγκεκριμένη απόφαση προήλθε μετά από συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής για όσα έγιναν στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Η συγκεκριμένη ποινή είναι εφέσιμη, κάτι που σημαίνει ότι είναι πολύ πιθανό να μειωθεί.

Αναλυτικά οι ποινές της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟΚατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:

1. Με την υπ΄αριθμ. 63/14-02-2011 απόφασή της επιβάλλει α) στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή είκοσι οκτώ χιλιάδων πεντακοσίων (28.500) ευρώ,
β) στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και γ) στον ΙΩΑΚΕΙΜ ΧΑΒΟ, προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ και απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους δυο (2) μηνών (Αγώνας Κυπέλλου Ελλάδας ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 19.01.2011).
2. Με την υπ΄αριθμ. 64/14-02-2011 απόφασή της επιβάλλει στην ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ χρηματική ποινή σαράντα χιλιάδων (40.000) ευρώ (Αγώνας Super League ΠΑΕ SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στις 04.01.2011).

«Δεν μπορούμε να σας πάρουμε στα σοβαρά

«Δεν μπορούμε να σας πάρουμε στα σοβαρά»
Ανακοίνωση με σαφείς αιχμές για χαριστική αντιμετώπιση της ΕΠΟ απέναντι στους τρεις του τέως ΠΟΚ (με σαφείς αναφορές στις υποθέσεις Μιραλάς, Σισέ, Κοτσόλη και την τιμωρία της ΑΕΚ με μία αγωνιστική με απόφαση που βγήκε αυθημερόν) εξέδωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ με αφορμή την ποινή δίμηνης απαγόρευσης εισόδου στον Μάκη Χάβο. «Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό», αναφέρει η διοίκηση του «Δικεφάλου του Βορρά» και καταλήγει: «Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ διαμαρτύρεται για την... αργοπορημένη απόφαση τιμωρίας του προπονητή μας Μάκη Χάβου, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ. Θα μπορούσαν, εφόσον μαζεύτηκαν το Σάββατο το πρωί για άλλη υπόθεση, να προλάβουν και τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής...

Θεωρούμε σαφές ότι για την -σε α' ενικό πρόσωπο και εν βρασμώ ψυχής- διαμαρτυρία του προπονητή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο αθλητικός εισαγγελέας κ. Φάκος θα πράξει το καθήκον του και θα τον αθωώσει τελικά, όπως αν δεν κάνουμε λάθος έκανε πρόσφατα σε άλλη περίπτωση.

Επίσης, αν δεν έχουν τελειώσει οι μεταγραφές, προλαβαίνουμε να κάνουμε κι εμείς μία; Εξάλλου μας αδειάσατε για δύο μήνες μια θέση στον πάγκο...

Η όλη προσπάθεια να πάρουμε στα σοβαρά τη λειτουργία των οργάνων πέφτει, όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, στο κενό... Καταδικάζουμε οποιαδήποτε ύβρη, έκφραση αγανάκτησης με άκομψο τρόπο, σ' έναν αγγελικά πλασμένο κόσμο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Με αγωνία περιμένουμε και πάλι να εφαρμοστεί το γράμμα του κανονισμού σε κάποια υπόθεση του ΠΑΟΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου