Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Άνοιγμα Μαρινάκη στον Παναθηναϊκό


«Ήταν λάθος οι δηλώσεις μου, καλώ σε συνάντηση τον πρόεδρο του ΠΑΟ

Με ανακοίνωσή του που δημοσιεύτηκε πριν από λίγα λεπτά στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλης Μαρινάκης ανακαλέι τις δηλώσεις του που πυροδότησαν θύελλα αντιδράσεων και καλεί σε συνάντηση τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού προκειμένου να βρουν κοινά σημεία και να εκτονωθεί η κατάσταση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα τον Ολυμπιακό δεν κρύφτηκα ποτέ. Στις δύσκολες στιγμές της ομάδας μας, ήμουν, είμαι και θα είμαι στην πρώτη γραμμή. Ο στόχος μου ήταν και παραμένει διπλός, να επανέλθει ο Ολυμπιακός στην κορυφή και να επιλυθούν προβλήματα που επί δεκαετίες μαστίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο . Δεν είναι δυνατόν έξι μήνες μόλις μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου, να επιχειρούν κάποιοι να μου χρεώσουν όλα τα κακώς κείμενα.

Το Σάββατο το βράδυ αμέσως μετά την λήξη του αγώνα κατέβηκα στα αποδυτήρια να συγχαρώ την ομάδα μου. Στην συνέχεια έκανα δηλώσεις, οι οποίες έγιναν κάτω από έντονη συναισθηματική φόρτιση και χωρίς να έχω ακόμη πλήρη εικόνα, κακώς, για το τι συνέβη μετά την λήξη του αγώνα.
Οι δηλώσεις μου αυτές ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ. Όπως έκανα μέχρι τώρα αναλαμβάνω τις ατομικές μου ευθύνες. Καλώ άμεσα τον προεδρεύοντα Αντιπρόεδρο του Παναθηναϊκού σε συνάντηση, προκειμένου να συζητήσουμε και να βρούμε κοινά σημεία ώστε να εκτονωθεί η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, και να προβούμε σε κοινή ανακοίνωση».

Βαγγέλης Μαρινάκης
Πρόεδρος Ολυμπιακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου