Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Χωρίς Μπουμσόνγκ για την ανατροπή

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για την επαναληπτική αναμέτρηση των προημιτελικών του Κυπέλλου ΟΠΑΠ κόντρα στην ΑΕΚ την Τετάρτη (21:00).

Πέραν του Γάλλου κεντρικού αμυντικού, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν υπολογίζει επίσης στους τραυματίες Λουίς Γκαρσία και Γιούρκα Σεϊταρίδη, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Αλέξανδρος Τζόρβας που δεν προπονήθηκε λόγω ίωσης. Ούτως ή άλλως, πάντως, ο διεθνής τερματοφύλακας έχει αποφασιστεί να μην αγωνίζεται στους αγώνες του Κυπέλλου, όπου θα αγωνίζεται ο Ορέστης Καρνέζης. Για λόγους τακτικής δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι Ιωαννίδης, Μαυρίας και Δημούτσος.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, ο Καρνέζης θα είναι στο τέρμα (στον πάγκο θα βρίσκεται ο 17χρονος Στέφανος Καπίνος), στην άμυνα θα παίξουν οι Βύντρα, Σπυρόπουλος, Σαριέγκι και Καντέ. Η τριάδα στα χαφ θα είναι Ζιλμπέρτο, Κατσουράνης και Μαρίνος, ενώ Λέτο και Σισέ θα είναι οι δύο της επίθεσης, με τον τρίτο να είναι ένας εκ των Νίνη, Χριστοδουλόπουλου ή Γκοβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου