Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Forthnet: δωρεάν live streaming σε αγώνες της Superleague για όλους τους συνδρομητές της


Αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος σε απευθείας μετάδοση μέσω streaming θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν οι συνδρομητές της Forthnet, μέσα από το novasports.gr.
Η υπηρεσία απευθύνεται σε όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός του δικτύου της εταιρείας, είναι εντελώς δωρεάν και δεν απαιτεί καν σύνδεση με username και κωδικό.

Ο τρόπος με τον οποίο έχει διατυπωθεί η επίσημη ανακοίνωση αφήνει να εννοηθεί ότι δεν θα μεταδίδονται όλα τα παιχνίδια, αλλά συγκεκριμένες επιλογές, κάτι που επιβεβαιώσαμε αργότερα και με μια πρώτη επικοινωνία που είχαμε με τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας.

Η αρχή θα γίνει το Σάββατο 5/2 με τη ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του αγώνα Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα στις 17.15 απευθείας από το γήπεδο της Τρίπολης.

Για την παρακολούθηση των αγώνων, οι συνδρομητές της εταιρείας χρειάζεται απλώς να επισκεφθούν το www.novasports.gr και να μπουν στην ενότητα Live Streaming. Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το κουμπί «ΕΙΣΟΔΟΣ» στη δεξιά πλευρά της σελίδας, που θα φορτώσει τον σχετικό player.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου