Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Συμφωνία Ολυμπιακού με Forthnet!


Συμφωνία Ολυμπιακού με Forthnet!
Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Super League θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν οι συνδρομητές Forthnet με την υπηρεσία “Live Streaming”.
Live μέσω internet το Ολυμπιακός – Ξάνθη 
 
Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού στη Super League θα μπορούν να παρακολουθούν δωρεάν οι συνδρομητές Forthnet με την υπηρεσία “Live Streaming”. Παρά το γεγονός ότι η ΕΡΤ έχει τα δικαιώματα των εντός έδρας αγώνων του Ολυμπιακού, η ΠΑΕ και η εταιρία forthnet έφτασαν σε συμφωνία, που μπορεί να ερμηνευτεί και ως... προάγγελος για το τι θα γίνει όταν το συμβόλαιο του Ολυμπιακού με την ΕΡΤ ολοκληρωθεί.
H Forthnet εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση: "Απολαύστε το μοναδικό προνόμιο να είστε συνδρομητές της Forthnet, με τη νέα δωρεάν προσφορά στους συνδρομητές των broadband υπηρεσιών της. Την Κυριακή 6/2, στις 15.00, δείτε στον υπολογιστή σας “Live Streaming” τον αγώνα Ολυμπιακός – Skoda Ξάνθη σε απευθείας σύνδεση από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Χωρίς user name & password και το πιο σημαντικό χωρίς καμία χρέωση
επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.novasports.gr  και μπείτε στην ενότητα Live Streaming. Την ημέρα του αγώνα, 5 λεπτά πριν από την έναρξή του, θα εμφανιστεί το button ‘ΕΙΣΟΔΟΣ’ στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Πατώντας το θα μπείτε στον player.
Κάθε αγωνιστική, παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος θα προβάλλονται «Live Streaming» μέσα από το web site www.novasports.gr, μία ακόμη προσφορά της Forthnet στους συνδρομητές της. Η νέα εφαρμογή αφορά όλους τους συνδρομητές broadband υπηρεσιών εντός δικτύου Forthnet! Την Κυριακή στις 6/2 Ολυμπιακός – Skoda Ξανθή στις 15.00 απευθείας από το Στάδιο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Πατήστε play στον υπολογιστή σας και απολαύστε ζωντανά τους αγώνες της Superleague".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου