Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μαριχουάνα stop... στα ελληνοαλβανικά σύνορα!Αυτοκίνητο με ένα τόνο περίπου μαριχουάνα, εντόπισε η αλβανική αστυνομία λίγο πριν αυτό περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό την Ελλάδα.

 

Ένας 41χρονος Αλβανός οδηγός αυτοκινήτου από το Τεπελένι, παρέλαβε τα ναρκωτικά από το αλβανικό χωριό Λαζαράτι κοντά στα ελληνοαλβανικά σύνορα, ενώ σαν συνεργάτες του αναζητούνται άλλοι τρεις συμπατριώτες του, εναντίον των οποίων έχουν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τις αλβανικές αρχές.

Η σύλληψη του 41χρονου έγινε από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο χωριό Γεωργουτσάτι δύο χιλιόμετρα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, έπειτα από παρακολούθηση των υπόπτων για περίπου μια εβδομάδα, αφού υπήρχαν πληροφορίες για την μεταφορά μεγάλου φορτίου ναρκωτικών.

Οι αλβανικές Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για εντοπισμό και άλλων ατόμων του ιδίου κυκλώματος διακίνησης ναρκωτικών, ενώ από τα στοιχεία που συγκέντρωσαν ενημέρωσαν και τις ελληνικές Αρχές, για έρευνες στην χώρα μας σχετικά με τους παραλήπτες των ναρκωτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου