Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Δύο νέα κανάλια ντοκιμαντέρ σε HD στη nova
Στην εποχή της ύφεσης, η Forthnet  επενδύει σε πρόγραμμα ξεκινώντας τη δική της μετάβασης στην ψηφιακή τεχνολογία της Υψηλής Ευκρίνειας .  Από την Πέμπτη  εντάσσει δύο νέα κανάλια ντοκιμαντέρ , το Discovery HD Showcase και το Nat Geo Wild HD στο μπουκέτο της Nova . Θυμίζουμε πως σε υψηλή ευκρίνεια μεταδίδονται ήδη  ταινίες  από  το Novacinema HD, αγώνες της Superleague και της Premier League στο Novasports HD, και ακόμη τα κανάλια Eurosport HD, και National Geographic HD
 
Το Discovery HD Showcase, η ναυαρχίδα του ομίλου Discovery σε παγκόσμιο επίπεδο, θα εκπέμπει με 24ωρο πρόγραμμα, σε εικόνα υψηλής ευκρίνειας και ήχο true surround 5.1. Οι συνδρομητές της Nova θα μπορούν να παρακολουθήσουν αφιερώματα από τις παρακάτω θεματικές ενότητες: Επιστήμη & Τεχνολογία, Εξερεύνηση & Επιβίωση, Μηχανική, Άνθρωποι & Γεωγραφικά πλάτη, Άγρια ζωή & Φυσικός Κόσμος. Στο Discovery HD Showcase περιλαμβάνονται προγράμματα σε πρώτη προβολή, καθώς και νέα επεισόδια σειρών που είναι ήδη γνωστές από το Discovery Channel.

 
 Το Nat Geo Wild HD, το διεθνές κανάλι της Fox International Channels  θα μεταδίδει (24 ώρες το 24ωρο, με ελληνικούς υπότιτλους) προγράμματα που κινούνται σε τρεις άξονες: «Ο Φυσικός Κόσμος», με αφιερώματα στην άγρια φύση σε κάθε γωνιά του πλανήτη, «Η δύναμη της Μητέρας Φύσης» με παρατηρήσεις από ανεμοστρόβιλους, ηφαίστεια, σεισμούς, τσουνάμι και όλα τα έντονα και ακραία φαινόμενα της Γης και «Το Μέλλον του Πλανήτη μας» όπου ερευνάται η αλλαγή του κλίματος στο εύθραυστο οικοσύστημα του πλανήτη, με έμφαση στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας και την οικολογία.
«Με την προσθήκη των κορυφαίων καναλιών Discovery HD Showcase και Νat Geo Wild HD τηρούμε την υπόσχεσή μας για περισσότερες επιλογές προγραμμάτων, ακόμη πιο καινοτόμες υπηρεσίες, στην καλύτερη δυνατή ποιότητα» δήλωσε  η  Γενική Διευθύντρια Περιεχομένου και Πλατφόρμας, Κατερίνα Κασκανιώτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου