Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ήταν πολύ ωραίος ο Ιωάννης ο Βαπτιστής, μπαμπά...- Απίστευτη εμπειρία 4χρονου αγοριού την ώρα της εγχείρησης


Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Αυτό το ιστολόγιο
 
 
 
 
Με σύνδεση από εδώ
 
 
 Μια παρατήρηση για τον ξάδελφο του Ιησού, του οποίου το όνομα δεν θυμόταν, ότι «ήταν πολύ ωραίος», έκανε τον Todd Burpo να πειστεί ότι η εμπειρία του γιου του κατά τη διάρκεια μιας σχεδόν θανατηφόρας ασθένειας ήταν κάτι το εξωπραγματικό...Στο νέο βιβλίο "Ο Παράδεισος είναι Αληθινός", ο Τόντ και η Σόνια Μπόυρπο, μαζί με την Lynn Vincent, αφηγούνται την εκπληκτική ιστορία που αποκάλυψε ο γιος τους, Colton Burpo.
«Γνωρίζατε ότι ο Ιησούς έχει ένα ξάδελφο; Ο Ιησούς μου είπε ο ξάδερφός του τον βάπτισε», είπε ο Colton στον πατέρα του ένα βράδυ, όπως παρατίθενται στο κεφάλαιο 12 του βιβλίου.

Ο Todd, που είναι πάστορας, συμφώνησε.
"Η Αγία Γραφή λέει το όνομα του εξάδελφου του Ιησού, ότι είναι Ιωάννης".
Αλλά μετά σταμάτησε και τα έβαλε με τον εαυτό του, που έδωσε αυτές τις πληροφορίες.
"Δεν θυμάμαι το όνομά του," είπε ο Colton χαρούμενος, "αλλά ήταν πολύ ωραίος!"
«Ο Ιωάννης ο Βαπτιστής είναι ‘ωραίος’;!» γράφει ο Todd. «Ακριβώς την ώρα που συλλογιζόμουν το νόημα της δήλωσης του γιου μου - ότι είχε συναντήσει τον Ιωάννη τον Βαπτιστή – ο Colton κοιτούσε επίμονα ένα πλαστικό άλογο που είχε μέσα στα παιχνίδια του και το κράτησε για να μου το δείξει : «Μπαμπά, ήξερες ότι ο Ιησούς έχει. άλογο;»
Το βιβλίο αναφέρεται στην ιστορία του 4χρονου γιου ενός πάστορα σε ένα μικρό χωριό στην Νεμπράσκα που κατά τη διάρκεια της έκτακτης χειρουργικής επέμβασης έχασε τις αισθήσεις του ​​και βρέθηκε στον Ουρανό. Και επέστρεψε.

Το αγόρι περίγραψε στη συνέχεια, ότι ήταν σε θέση να κοιτάζει κάτω και να βλέπει τον γιατρό που τον χειρουργούσε και τον μπαμπά του να προσεύχεται στην αίθουσα αναμονής. Μίλησε επίσης ότι συνάντησε την "αδελφή του", που είχε πεθάνει με αποβολή, για την οποία κανείς δεν του είχε πει κάτι, και του προπάππου του, ο οποίος πέθανε 30 χρόνια πριν γεννηθεί ο Colton.
Ο πάστορας Burpo, σε μια συνέντευξή του WND, είπε ότι αυτός και η οικογένειά του θεώρησαν ότι αυτό που συνέβη στον Colton, η ασθένειά του, η χειρουργική επέμβαση που του έσωσε τη ζωή και η ανάρρωσή του ήταν κάτι που δεν μπορούσαν να κρατήσουν για τον εαυτό τους.
"Βιώσαμε τη θεραπεία και την ειρήνη, όταν μας μίλησε για την αδελφή του στον Ουρανό», είπε. "Για τη συνάντησή του με τον παππού μου. Νιώσαμε μεγάλη ειρήνη. Ο Θεός μας κατέπληξε και δεν ήταν σωστό να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας."

Είπε ότι του ήταν δύσκολο να κυκλοφορήσει ένα βιβλίο που θα επέτρεπε σε άλλους να δουν τη ζωή της οικογένειάς του. Αλλά το αποτέλεσμα ήταν ότι "κυριολεκτικά εκατοντάδες" άνθρωποι κατέθεσαν και εκείνοι τις δικές τους εμπειρίες με τον Ουρανό.
"Εκπλαγήκαμε με τον αριθμό των ανθρώπων που μοιράστηκαν μαζί μας», είπε, «πράγματα που φύλαγαν για τον εαυτό τους».
Ο Burpo είπε ότι πιστεύει ότι ο Θεός καλεί πάντα κόσμο, σε κάθε γενιά. Αλλά είπε ότι το βιβλίο δεν πρόκειται να πει στους αναγνώστες κάποιο χρονοδιάγραμμα των εσχάτων καιρών ή κάποια προφητεία.
«Είχα μια συζήτηση με τον Colton γι’ αυτό. Ο Θεός δεν θέλει ο κόσμος να ξέρει. Δεν θα το διαχειρίζονταν σωστά. Τους θέλει να είναι πάντα έτοιμοι», είπε.
Είπε ότι η οικογένεια ασχολείται με ένα άλλο έργο, τώρα που θα πω την ίδια ιστορία στα παιδιά.
«Το πράγμα που πάντα πίστευα, είναι ότι η ιστορία του Colton, είναι η εμπειρία ενός παιδιού. Θα πρέπει να ειπωθεί στα παιδιά."
«Αλλά και οι ενήλικοι, ωστόσο, μπορεί να διδαχθούν από την εμπειρία αυτή».
Μίλησε για τη δική οργή του κατά τη διάρκεια δοκιμασιών που υπέφερε η οικογένειά του.
Και νομίζει ότι η εμπειρία είναι μια επιβεβαίωση για τον Παράδεισο και για το ποιος είναι ο Θεός.
«Πρέπει απλά να το αποδεχθούμε. Όπως ένα παιδί», είπε. «Υπάρχει κάτι εκεί που κόσμος θέλει να ακούσει από ένα παιδί. Δεν θέλουν να το ακούσουν από τους ενήλικες".
Ο αντίκτυπος του βιβλίου ήταν «καταπληκτικό;», είπε. "Ήδη έχουν γίνει 16 μεταφράσεις".
Μετά τις παρατηρήσεις σχετικά με τον Ιωάννη τον Βαπτιστή που ήταν "ωραίος", ο Colton Burpo περίγραψε «ένα άλογο σαν το ουράνιο τόξο» ("a rainbow horse") που ανήκε στον Ιησού.
«Υπάρχουν πολλά χρώματα," εξήγησε ο Colton.
"Πού υπάρχουν πολλά χρώματα, Colton;"
«Στον ουρανό, μπαμπά. Εκεί είναι όλα τα χρώματα του ουράνιου τόξου».
"Τότε άρχισε να γυρίζει το κεφάλι μου. Ξαφνικά συνειδητοποίησα ότι αυτό που άκουγα ήταν ότι ίσως ο Colton είχε κάποιου είδους θεϊκής επίσκεψης. Ίσως ο Ιησούς και οι άγγελοι είχαν εμφανιστεί σε αυτόν στο νοσοκομείο. Είχα ακούσει παρόμοιες ιστορίες πολλές φορές για ανθρώπους που ήταν τόσο κοντά στο θάνατο, όπως ο Colton. Τώρα ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν μόνο ότι ο γιος μου έλεγε ότι είχε αφήσει το σώμα του. Έλεγε ότι είχε αφήσει το νοσοκομείο".
"Ήσουν στον Παράδεισο;"
"Ε, ναι, μπαμπά."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου