Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Πάντρεμα Olympic Air και Cyprus Airways

Συνεργασία Olympic Air και Cyprus Airways. Το κεφάλαιο της Aegean Airlines έκλεισε οριστικά για την Olympic, όπως επισήμανε ο νέος πρόεδρός της Γιάννης Καρακαδάς
Μετά τις προσπάθειες για συγχώνευση με την Aegean Airlines, κεφάλαιο που έκλεισε οριστικά, οι μέτοχοι της Olympic Air ανοίγουν πεδίο ευρύτατης συνεργασίας με τις Κυπριακές Αερογραμμές.
Η συνεργασία µε τις Κυπριακές Αερογραµµές, που προς το παρόν εστιάζεται στην εκτέλεση δροµολογίων µε κοινό κωδικό σε Ελλάδα, Κύπρο, Βαλκάνια και Μέση Ανατολή, δεν αποκλείεται να οδηγήσει στο µέλλον και σε στενότερη συνεργασία, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποι των δύο εταιρειών.


«Με την Aegean "τελειώσαµε", δεν υπάρχει πλέον καµιά συνέχεια, στο πλαίσιο του σχεδίου συγχώνευσης που µπλοκαρίστηκε από την Κοµισιόν», επισήμανε την Τρίτη ο νέος πρόεδρος της Olympic Air Γιάννης Καρακαδάς, παρουσιάζοντας τη συµφωνία συνεργασίας µε τις Κυπριακές Αερογραµµές
«Ας µη συγχέουµε την κοινή µας απόφαση να προσβάλουµε την απόφαση της Ε.Ε. Το κάνουµε για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αν τα δικαστήρια µας δικαιώσουν, θα διεκδικήσουµε αποζηµιώσεις. Αλλά δεν µπορούµε να γυρίσουµε πίσω στη συµφωνία», συμπλήρωσε.
Αναφερόμενος στο πού ενδέχεται να οδηγήσει η συνεργασία, όπως επισημαίνεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Τα Νέα", τόνισε πως δεν είναι κάτι που που προδιαγράφεται.
Στο ίδιο µήκος κύµατος και ο πρόεδρος των Κυπριακών Αερογραµµών Γ. Μαυρόκωστας που επισήμανε ότι «δεν αποκλείουµε τίποτα ως προς την κατάληξη αυτής της συνεργασίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου