Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Ο ΟΠΑΠ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟYΣ...ΒΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΙΣ ΚΥΝΟΔΡΟΜΙΕΣ...ΠΟΣΟ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ;;;

Τα Monitor Games Races είναι παιχνίδια Κυνοδρομιών, εικονικών και πραγματικών, που ήδη ξεκίνησαν να παίζονται πιλοτικά σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στους νομούς Θεσσαλονίκης, Κιλκίς και Άρτας από τις 22 Μαρτίου, μαζί με άλλα τρία νέα παιχνίδια στοιχημάτων.

Καθημερινά προβάλλονται αγώνες εικονικών και ζωντανών κυνοδρομιών και ο παίκτης στοιχηματίζει στο πρακτορείο με την συμπλήρωση ενός διαθέσιμου κουπονιού. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ποντάρουν από 30 λεπτά και πάνω και καλούνται να προβλέψουν τους τρεις πρώτους νικητές.

Ο ΟΠΑΠ για να διαφημίσει το νέο του απόκτημα δεν διστάζει να επικαλεστεί «αρχαιοελληνικές ρίζες» των κυνοδρομιών, υποστηρίζοντας ότι «οι πρόγονοί μας αγάπησαν με πάθος τα λαγωνικά...». Στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει επίσης ότι οι κυνοδρομίες έχουν μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, τις ΗΠΑ και τη Μεγάλη Βρετανία.


Συγκεκριμενα αναφερει: "Ένα από τα εντυπωσιακότερα αθλήματα, με μεγάλη ιστορία στο εξωτερικό, φτάνει επιτέλους και στην οθόνη των Monitor Games του πρακτορείου σου. Καθημερινά προβάλλονται αγώνες δρόμου, σε εικονικά ή πραγματικά κυνοδρόμια, σε ζωντανή μετάδοση από τα μεγαλύτερα κυνοδρόμια του εξωτερικού, όπου συμμετέχουν ειδικά εκπαιδευμένα κυνηγετικά σκυλιά. H δυνατότητα στοιχηματισμού είναι καθημερινή μέσα από ένα πρόγραμμα κυνοδρομιών που ξεκινάει το πρωί και τελειώνει το βράδυ !!
Τόσο άμεσα και τόσο απλά!"


Παραλείπει βέβαια να πει ότι στη Μασαχουσέτη, όπου 100 σκυλιά ζούσαν σε μικρά κλουβιά και έβγαιναν μόνο για την ημέρα του αγώνα, απαγορεύτηκαν οι κούρσες σκύλων, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «adespoto.gr». Αποσιωπάται επιμελώς μία ακόμα βιομηχανία εκμετάλλευσης των ζώων, στο βωμό του χρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου