Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Με 6.000 κόσμο και... ελικόπτερο


Μπορεί η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ ενόψει του επαναληπτικού με τον Ολυμπιακό να ήταν προγραμματισμένη για τις 5:30 της Τρίτης (1/2), οι οπαδοί του Δικέφαλου του Βορρά όμως είχαν αρχίσει να μαζεύονται στην Τούμπα μιάμιση ώρα νωρίτερα.
Τελικά, την ώρα της προπόνησης, περίπου 6.000 φίλαθλοι γέμισαν τις θύρες 1,2,3, ενώ αρκετά άτομα βρέθηκαν και στην 4 για να στείλουν το δικό τους μήνυμα στήριξης στους παίκτες.

Με 6.000 κόσμο και... ελικόπτερο
Με 6.000 κόσμο και... ελικόπτεροΜε 6.000 κόσμο και... ελικόπτεροΜε 6.000 κόσμο και... ελικόπτεροΜε 6.000 κόσμο και... ελικόπτεροΜε 6.000 κόσμο και... ελικόπτεροΜε 6.000 κόσμο και... ελικόπτερο
Πλην όμως, δεν ήταν μόνοι τους, αφού στον ουρανό πάνω από την Τούμπα πετούσε το ελικόπτερο της αστυνομίας τόσο για να ελέγξει τον χώρο, όσο και ως πρόβα τζενεράλε ενόψει των μέτρων που θα παρθούν στο παιχνίδι της Τετάρτης.
Και, φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία και μόνο του ελικόπτερου, προκάλεσε την αντίδραση του κόσμου που ξεσπούσε σε χειρονομίες και συνθήματα κατά της αστυνομίας, κάθε φορά που το έβλεπε.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ατμόσφαιρα... ντέρμπι, φωνάζοντας συνθήματα και ανάβοντας καπνογόνα, ενώ αυτό που έκανε εντύπωση είναι το γεγονός ότι στην προσπάθειά τους να εμψυχώσουν τους παίκτες, φώναζαν ρυθμικά το όνομα του καθενός.
Δεν έλειψαν, μάλιστα, και τα συνθήματα για τον Πάμπλο Κοντρέρας, ο οποίος ταξίδεψε στην Χιλή για να παραβρεθεί στην κηδεία του πατέρα του, πλην όμως μπήκε στις καρδιές των φίλων του ΠΑΟΚ με την απόφασή του να παίξει στο ντέρμπι με τον Άρη, πριν αναχωρήσει. 
Στο εσωτερικό δίτερμα που πραγματοποίησε ο Μάκης Χάβος, έδειξε και τα πλάνα του για την 11άδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Οι «βασικοί» ήταν σε διάταξη 4-4-2, με τον Χαλκιά στο τέρμα, τους Σνάουτσνερ, Λίνο, Τσιρίλο και Σαβίνι (αντί του απόντα Κοντρέρας) στην άμυνα. Γκαρσία και Ιβιτς ήταν στον κεντρικό άξονα, με τον Τσουκαλά αριστερά, τον Βιεϊρίνια δεξιά και τους Σαλπιγγίδη και Αθανασιάδη στην επίθεση.
Να σημειωθεί ότι μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, όλοι οι παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν στη βασική ενδεκάδα, μαζί με τον Μουσλίμοβιτς, εκτέλεσαν πέναλτι στον Χαλκιά και τον Κρέσιτς.
Η προπόνηση τελείωσε εν μέσω αποθέωσης, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βρίσκεται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων των οπαδών και τον Μουσλίμοβιτς να «ανταποδίδει», πετώντας τη φόρμα του στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου