Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Δικός του ο Μιραλάς!

Ο Κέβιν Μιραλάς είναι πλέον οριστικά, αμετάκλητα και... επίσημα περιουσιακό στοιχείο του Ολυμπιακού, καθώς η Σεντ Ετιέν ανακοίνωσε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ενεργοποίησαν την οψιόν για την απόκτησή του!

Δικός του ο Μιραλάς!

«Οριστική μεταγραφή για τον Μιραλάς», αναφέρει ο τίτλος του άρθρου στο επίσημο σάιτ των «Στεφανουά», το οποίο επισημαίνει: «Εχοντας ήδη παραχωρηθεί από την αρχή της σεζόν στον Ολυμπιακό ως δανεικός με επιλογή απόκτησής του, ο Κέβιν Μιραλάς μεταγράφηκε στην ελληνική ομάδα, η οποία τη Δευτέρα ενεργοποίησε την οψιόν».


Η οψιόν αυτή είναι 2,2 εκατ. ευρώ, τα οποία ο Ολυμπιακός θα τα καταβάλλει στη γαλλική ομάδα σε τρεις δόσεις, έχοντας πλέον «δικό» του τον παίκτη μέχρι το καλοκαίρι του 2014.
Πλέον τι ισχύει; Ο Βέλγος επιθετικός, που έχει «βγάλει μάτια» φέτος στον Ολυμπιακό είναι οριστικά «ερυθρόλευκος» για άλλες τρεις σεζόν, στις οποίες, με βάση το συμβόλαιό του, θα εισπράττει περίπου 1 εκατ. ευρώ ετησίως, με ρήτρα αποδέσμευσης 4,2 εκατ. ευρώ.
Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν επαφές ανάμεσα στους Πειραιώτες και την πλευρά του Μιραλάς για νέο συμβόλαιο, που μέχρι στιγμής δεν έχουν φέρει αποτέλεσμα.
Ο Ολυμπιακός θέλει να μην υπάρχει αυτή η ρήτρα, την οποία εκτιμά ότι είναι «χαμηλή» και προσφέρει στον Βέλγο μέχρι 1,3 εκατ. ευρώ ετησίως, την ώρα που ο μάνατζερ του Μιραλάς «πιέζει» για να υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, αλλιώς αξιώνει 2 εκατ. ευρώ «καθαρά» για τον πελάτη του!
Πάντως, όλα δείχνουν ότι η πλευρά του Βέλγου θα υποχωρήσει από τις απαιτήσεις που προβάλει, καθώς βλέπει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι διατεθειμένος να τις ικανοποιήσει.
Το προανήγγειλαν οι Βέλγοι
Την είδηση είχαν κάνει γνωστό από νωρίτερα οι Βέλγοι, καθώς σε δημοσίευμα της βελγικής ιστοσελίδας «Voetbalkrant» αναφέρονταν ότι οι Πειραιώτες ενεργοποίησαν τη Δευτέρα (31/1) τη ρήτρα των 2,2 εκατομμυρίων ευρώ που προέβλεπε η συμφωνία με τους «στεφανουά», κλείνοντας ουσιαστικά ένα θέμα που βρισκόταν εδώ και αρκετό καιρό στην επικαιρότητα.
Το δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρεται στο γεγονός ότι ο 24χρονος allaround επιθετικός βρήκε τον εαυτό του στον Ολυμπιακό, με τη φανέλα του οποίου έχει πετύχει εννέα γκολ σε 19 παιχνίδια, σε αντίθεση με την... αντιπαραγωγική παρουσία του στη Σεντ Ετιέν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου