Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Ο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει Ισπανία»


Τρόπο... διαφυγής ή απλά επιστροφής στην πατρίδα, όπως και να ‘χει οι Ισπανοί γράφουν πως ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να επιστρέψει στη χώρα του.
Αυτό ισχυρίζεται, μέσω του προσωπικού του blog, ο αρθρογράφος της «As» Χαβιέ Ματαγιάνας, ο οποίος αναφέρει πως σε επικοινωνία που είχε με τον μάνατζερ του τεχνικού της ΑΕΚ Αλβάρο Τόρες έμαθε ότι ο ο Χιμένεθ του έχει αναθέσει να του βρει, αν υπάρχει η δυνατότητα, μια ομάδα στην Ισπανία, ώστε να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

«Ο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει Ισπανία»

Αναλυτικά τα όσα γράφει ο Ματαγιάνας: 
«Ο Μανόλο Χιμένεθ θέλει να γυρίσει στην Ισπανία. Ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης κάνει μια καλή χρονιά με την ΑΕΚ. Την πήρε από την έβδομη θέση και την έχει φέρει στην τρίτη (σ.σ. τέταρτη). Προκρίθηκε επίσης στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παρ’όλο που έχει συμβόλαιο για ένα χρόνο ακόμα, ο Μανόλο Χιμένεθ ζήτησε από τον μάνατζερ του, Αλβάρο Τόρες, να κοιτάξει αν υπάρχει η δυνατότητα να προπονήσει πίσω στην Ισπανία».
Το έβλεπε και δεν το πίστευε...
Πυρ και μανία με τους ποδοσφαιριστές του ήταν ο Μανόλο Χιμένεθ τόσο κατά τη διάρκεια του αγώνα όσο και στο φινάλε, αφού δεν πίστευε όσα είχε δει!
Ο Ισπανός αντέδρασε έντονα στα δύο γκολ του Αρη, κυρίως στο δεύτερο, όπου φανερά εκτός εαυτού κατευθύνθηκε προς τον πάγκο με άγριες διαθέσεις, φώναζε και με χαρακτηριστικές κινήσεις των χεριών του ήταν φανερό ότι ήταν έξαλλος με τους ποδοσφαιριστές του, προφανώς με τους αμυντικούς, με αφορμή τη συμπεριφορά τους στο γκολ της ομάδας της συμπρωτεύουσας.
Στο τέλος του αγώνα ο Ισπανός κατευθύνθηκε προς τα αποδυτήρια, όπου δεν μίλησε στους παίκτες ομαδικά αλλά είχε συζητήσεις με ορισμένους από αυτούς προτού κατευθυνθεί στη συνέντευξη Τύπου. Με δεδομένο, όμως, ότι σήμερα η ομάδα έχει ρεπό, θεωρείται ότι στην αυριανή προπόνηση περιμένει άγρια κατσάδα τους ποδοσφαιριστές, όπως είχε συμβεί άλλωστε και σε πρόσφατα αποτυχημένα αποτελέσματα (και όχι μόνο, αφού ο Χιμένεθ είχε κάνει παρατηρήσεις ακόμη και μετά την πρόκριση επί του Παναθηναϊκού).
Στα αποδυτήρια της Ενωσης έβλεπες σκυμμένα κεφάλια. Ελάχιστοι παίκτες είχαν όρεξη για δηλώσεις, ορισμένοι ήταν σκασμένοι κυριολεκτικά, δεν μιλιόντουσαν και το μόνο που έκαναν ήταν αυτοκριτική, ενώ κάποιοι έδειχναν ότι δεν είχαν συνειδητοποιήσει τι είχε μόλις συμβεί.
«Τι πράγματα ήταν αυτά. Δεν μπορεί ο Αρης με δύο φάσεις να μας βάζει δύο γκολ και να νικάει» ακούστηκε από κάποιον ποδοσφαιριστή.
Οσον αφορά τους οπαδούς, δεν αντέδρασε στην ήττα της ομάδας του. Ορισμένες χλιαρές αποδοκιμασίες ακούστηκαν μόνο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι δεν ήταν λίγοι οι φίλοι της Ενωσης που αποχωρούσαν από το Ολυμπιακό Στάδιο πριν από το σφύριγμα της λήξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου