Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Ένα στα τέσσερα εισιτήρια που ακυρώνουμε είναι πλαστό!Όλα τα είχαν οι αστικές συγκοινωνίες, το κύκλωμα πλαστογραφίας τους έλειπε.

Όπως προκύπτει από ρεπορτάζ του Έθνους της Κυριακής το κύκλωμα έχει “φάει” κονδύλια δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ από το ταμείο των αστικών συγκοινωνιων. Οι διαφορές μεταξύ πλαστού και κανονικού είναι πολύ δυσδικάκριτες και μπορούν να διακριβωθούν μονο με ειδικό μηχάνημα. Το ακυρωτικό πάντως δεν καταλαβαίνει τη.. διαφορά.


Μέχρι σήμερα έχουν συλληφθεί σύμφωνα με το Έθνος πάνω από 30 ιδιοκτήτες περιπτέρων στην Αττική που βρέθηκαν να πουλανε πλαστά εισιτηρια και καταδικάστηκαν σε ποινές φυλάκισης από έξι ως 10 μήνες με αναστολή.

Το πρόβλημα ωστόσο παραμένει. Αυτή τη στιγμή θεωρείται – με βάση τα στοιχεία από τα εισιτήρια που εκδίδονται και με αυτά που ακυρώνονται – ότι 5 εκατ. Πλαστά εισιτήρια ακυρώνονται το μήνα.

Το κύκλωμα έχει καταφέρει να κοπιάρει ακόμη και την ταινία γνησιότητα των αυθενιτκών ειστηρίων. Θεωρείται βέβαιο, όπως λέει το Έθνος, ότι πίσω από την απάτη που συνεχίζεται ακάθεκτη βρίσκονται “μετρ” της πλαστογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου