Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Βόμβα στο υπουργείο Δικαιοσύνης


 Αποδέκτης του φακέλλου-βόμβα ήταν ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδης
- Ο φάκελλος έγραφε ως αποστολέα ''Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ασκούμενων Δικηγόρων- Συναγερμός σε όλα τα υπουργεία και τις πρεσβείες- Αστυνομικές έρευνες σε εταιρείες κούριερ



Άγνωστοι έστειλαν έναν φάκελλο παγιδευμένο με εκρηκτικό μηχανισμό στο υπουργείο Δικαιοσύνης με αποδέκτη τον ίδιο τον υπουργό.
Ο φάκελλος έγραφε ως αποστολέα '' Ανεξάρτητη Πρωτοβουλία Ασκούμενων Δικηγόρων'' και έφτασε στο υπουργείο μέσω κούριερ.
Επειδή κρίθηκε ύποπτος κατά τον έλεγχο αμέσως φώναξαν τους πυροτεχνουργούς που εξουδετέρωσαν τη βόμβα με ελεγχόμενη έκρηξη.

Μάλιστα ο παγιδευμένος φάκελλος είχε ανέβει στα γραφεία των υπουργείων και μετά τον πρώτο έλεγχο τον κατέβασαν στο προαύλιο για εξουδετέρωση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές υπάρχει μεγάλη ομοιότητα με τα 14 παγιδευμένα πακέτα που ''έσκασαν'' στις αρχές Νοεμβρίου.
Η Αντιτρομοκρατική φοβούμενη πως δεν είναι μόνο ένας ο παγιδευμένος φάκελλος έχει σημάνει συναγερμό ειδοποιώντας όλους τους πιθανούς στόχους όπως υπουργεία και πρεσβείες ενώ ελέγχονται εταιρείες κούριερ.

Ως τώρα δεν υπάρχει ανάληψη ευθύνης, όμως από την αστυνομία διαρρέεται πως δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που γίνονται όλα αυτά ενώ είναι σε εξέλιξη στον Κορυδαλλό η δίκη για τους συλληφθέντες ως μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης '' Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς''.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου