Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Σισέ: «Απόψε με πήδηξαν»!

Σισέ: «Απόψε με πήδηξαν»!

Ηγέτης στον αγωνιστικό χώρο, ηγετική μορφή και έξω από αυτόν! Ο Τζιμπρίλ Σισέ πήγε στην συνέντευξη τύπου, δήλωσε περήφανος για την ομάδα του και τόνισε πως η διαιτησία του Παππά του προκάλεσε αηδία! Πήρε θέση και για την αποβολή Βύντρα!«Τρεις λέξεις για να εκφράσω την αποστροφή μου για απόψε. Το θέμα δεν είναι ότι χάσαμε την πρόκριση. Θα το πω άσχημα ενδεχομένως, αλλά έχω την αίσθηση ότι σήμερα με πήδηξαν. Οταν είναι 7 λεπτά καθυστερήσεις και δεχόμαστε γκολ στα 7 λεπτά και 40 δευτερόλεπτα, καταλαβαίνετε τι λέω», τόνισε ο killer του Παναθηναικού και πρόσθεσε:

«Το να δίνεις δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Βύντρα στο πλάγιο το χαρακτηρίζω με την ίδια λέξη. Το έκανε και η ΑΕΚ 2-3 φορές αλλά χωρίς να τιμωρηθούν. Αυτή η ανακατωσούρα μου προκαλεί αηδία, αποστροφή. Πραγματικά, πραγματικά είμαι αποκαρδιωμένος όχι επειδή χάσαμε την πρόκριση αλλά για τον τρόπο με τον οποίο την χάσαμε. Συνέβη για μένα κάτι πολύ σημαντικό απόψε, που είναι η αναγέννηση μιας ομάδας.

Είδαμε μια ομάδα που δεν τα παράτησε, που έδωσε τη μάχη της, παίζαμε με 10 παίκτες αλλά πολεμήσαμε για τον χρόνο που έπρεπε να παίξουμε. Φαίνεται ότι ο διαιτητής περνούσε πολύ όμορφα και ήθελε να επεκτείνει τον χρόνο του αγώνα. Ημουν υπερήφανος σήμερα που ήμουν αρχηγός αυτής της ομάδας. Επαιξα σε μεγάλες ομάδες και αυτό που κάναμε σήμερα ήταν πραγματικά μεγάλο».

Σε ερώτηση για την μη αποβολή του Βύντρα, σε δύο περιπτώσεις, στο πρώτο ημίχρονο, απάντησε:

«Είστε διαιτητές; Με ρωτάτε τώρα; Θα προτιμούσα να έχει δεχθεί κίτρινη ο Βύντρα για ένα μαρκάρισμα και όχι στο πλάγιο άουτ. Ηταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις μας και μπορούμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο ως το τέλος. Ηταν ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας από την ημέρα που ήρθα εδώ».
<iframe title="YouTube video player" width="440" height="390" src="http://www.youtube.com/embed/ZtHhO8gaLQg" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου