Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Δυσφορία για ΕΠΟ


Δυσφορία για ΕΠΟ
Μεγάλα ερωτηματικά έχει προκαλέσει στη διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός η σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ, η οποία δίνει νέα προθεσμία για το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, αλλά και το δικαίωμα των παικτών που μπορούν να αλλάξουν φανέλα.

Στις 31 Ιανουαρίου, η Ελληνική ποδοσφαιρική ομοσπονδία είχε ενημερώσει ότι δικαίωμα να πάρουν μεταγραφή σε άλλη ομάδα έχουν οι παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι μέχρι τις 30/06. Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση της ΕΠΟ ανέφερε:


Ανακοίνωση ΕΠΟ 31-1-2011
Δευτέρα, 31 Ιανουαρίου 2011 15:15
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, Ελληνες ή αλλοδαποί, τα συμβόλαια των οποίων έληξαν ή λύθηκαν έως τις 30-6-2010 και δεν έχουν εγγραφεί σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ μέχρι τη λήξη της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου, μπορούν να εγγραφούν σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως την Τρίτη 8-2-2011.


Σήμερα τα δεδομένα άλλαξαν… Η Ελληνική Ομοσπονδία με νέα της ανακοίνωση διαφοροποίησε τα δεδομένα… Σε αυτή κάνει γνωστό ότι δίνεται παράταση στις ομάδες να προχωρήσουν στην απόκτηση παικτών μέχρι τις 14/02, των οποία τα συμβόλαια έχουν λήξει μέχρι τις 31/08. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ανακοίνωση ΕΠΟ (8/2/2011)
Τρίτη, 08 Φεβρουαρίου 2011 14:26
Από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνεται ότι παρατείνεται μέχρι τη Δευτέρα 14/2/2011 η προθεσμία εγγραφής σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών, τα συμβόλαια των οποίων λύθηκαν ή έληξαν έως τις 31/8/2010 και δεν έχουν υπογράψει συμβόλαιο σε ΠΑΕ ή ΤΑΠ έως σήμερα.


Η δεύτερη ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προκάλεσε την απορία των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Όταν όμως, η νέα θέση της ΕΠΟ, ακολουθήθηκε από την ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός με την απόκτηση του Στέφανου Κοτσώλη, τότε, οι απορίες έγιναν μεγαλύτερες ενώ σε μερικά στελέχη της ομάδας μετατράπηκε σε ενόχληση.

Κύκλοι της διοίκησης, λοιπόν, εκφράζουν την απορία τους, κάτι που δεν πρέπει να αποκλειστεί να εκφραστεί και επίσημα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός με σχετική ανακοίνωση, με την οποία θα ζητούν εξηγήσεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου