Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ (27/2)

Σεξ Στο Αυτοκίνητο: 5 Tips Για Auto... Απόλαυση..!

Είτε δεν κρατιέστε, είτε δεν έχετε που αλλού να το κάνετε, το σεξ στο αυτοκίνητο είναι πολύ kinky αλλά θέλει προσοχή.

Για να το κάνεις πιο άνετα και να μην στερηθείς την απόλαυση, δες πέντε καλές συμβουλές για το auto sex!

1. Την ώρα που οδηγείς: Το να σου κάνει στοματικό σεξ είναι φυσικά πολύ «καυτο» αλλά και αρκετά επικίνδυνο. Κι αυτό γιατί δεν θα μπορεί να φοράει ζώνη ασφαλείας και το άλλο είναι πως σίγουρα... η προσοχή σου δεν θα είναι στο τιμόνι. Το καλύτερο είναι πως αν σας έρθει η όρεξη ή θα πρέπει να είστε σε ίσιο δρόμο χωρίς κίνηση ή ακόμα καλύτερα να κάνεις στην άκρη και να το ευχαριστηθείτε με την ησυχία σας!

2. Καπό: όταν ο καιρός είναι καλός, το καπό του αυτοκινήτου γίνεται το τέλειο μέρος για να κάνεις σεξ. Κάνε της στοματικό ή δοκίμασε ακόμα και doggy με εκείνη να στήνεται στο καπό κι εσύ από πίσω της.

3. Πίσω κάθισμα: Το δημοφιλέστερο μέρος. Αν κάνει πολύ κρύο ή πολύ ζέστη, το πίσω κάθισμα είναι άνετο και προστατεύει από αδιάκριτα βλέμματα.
Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε πολλές στάσεις όπως, doggy, ιεραποστολική, γυναίκα από πάνω. Μπορείς ακόμα να κάνεις και στοματικό αλλά σ’ αυτή την περίπτωση να προτιμήσεις τo «69».

4. Μπροστινό κάθισμα: Αν και το κάθισμα του οδηγού είναι τελείως άβολο, δεν ισχύει το ίδιο με τη θέση του συνοδηγού. Τράβα το κάθισμα τέρμα και κάντης στοματικό ή με τα δάχτυλά σου ερέθισε το g-spot.

5. Κάντο βολικό και άνετο: Φρόντισε το αυτοκίνητο να είναι καθαρό. Να έχεις μαζί σου προφυλακτικά αλλά μην τα κρατάς στο αυτοκίνητο σου. Καλό θα είναι να έχεις εφοδιαστεί με υγρά μαντηλάκια ή χαρτομάντηλα για μετά...

Ασφάλεια: Η ασφάλεια είναι το σημαντικότερο. Αν είσαι παρκαρισμένος σε απομονωμένη περιοχή τότε καλού κακού κλείδωσε τις πόρτες. Αν κάνετε διάφορα παιχνίδια την ώρα που οδηγείς πρέπει συγχρόνως να είσαι συγκεντρωμένος στο δρόμο. Είπαμε να περάσετε καλά όχι να μετανίωσετε την ώρα και τη στιγμή...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου