Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Η Milly είναι 96 ετών, και κερδίζει 50.000 λίρες το χρόνο …ως συνοδός..!!!

troktiko   showgirls 300x228 Η Milly είναι 96 ετών, και κερδίζει 50.000 λίρες το χρόνο ...ως συνοδός..!!! Μια γυναίκα που εργάζεται ως συνοδός από το τέλος του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου εξακολουθεί να κερδίζει  50.000 λίρες το χρόνο από τις σεξουαλικές υπηρεσίες της στην ηλικία των 96.Η Milly Cooper παντρεύτηκε  στην ηλικία των 27 έναν πλούσιο Αμερικάνο , και μετακόμισε  από το East End του Λονδίνου στο Λας Βέγκας.

Ο σύζυγος της όμως πέθανε στον Β’ Παγκόσμιο πόλεμο το 1945, αφήνοντας την με ένα μωρό.
Η Milly, η οποία είχε εργαστεί ως showgirl στην Αγγλία άρχισε να δουλεύει ως συνοδός πολυτελείας με κυρίους υψηλού επιπέδου και κέρδισε σύντομα μια μικρή περιουσία στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου και έζησε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της.
Κάποια στιγμή έγινε «madam»  δέκα κοριτσιών, και παρέμεινε ακόμα και όταν παντρεύτηκε τον δεύτερο σύζυγό της, έναν λογιστή , το 1955.
Όταν πέθανε και εκείνος της άφησε  100.000 λίρες στη διαθήκη του, αλλά συνέχισε τη δουλειά της ως κυρία για να είναι σίγουρη ότι ποτέ δεν θα μείνει από λεφτά.
Η Milly, δηλώνει ότι έχει κοιμηθεί με 3.500 άνδρες πελάτες της οι οποίοι ηλικιακά κυμαίνονται μεταξύ 29 και 92 ετών και βλέπει σίγουρα 2 πελάτες την εβδομάδα κερδίζοντας από 800 λίρες κάθε φορά.
Όπως τονίζει η 96 χρονη τα «κορίτσια στην εποχή μας έχουν τεράστια βυζιά και κοκκαλιάρικο σώμα και κυκλοφορούν ημίγυμνες. Στην δική μου εποχή αυτές τις θεωρούσαν βρωμιάρες. Εγώ πάντοτε ήμουν κομψά ντυμένη και συνόδευα πάντοτε κύριους ».
Χαρά στο κουράγιο της λέμε εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου