Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Έρχονται στην Ελλάδα οι Iron Maiden


Σε μία ξεχωριστή συναυλία οι σκληροί της ροκ μουσικής σκηνής Iron Maiden, θα εμφανιστούν στο Sonisphere Festival στο TerraVibe Park, την Παρασκευή, 17 Ιουνίου. Η προπώληση των εισιτηρίων ξεκινά την Τετάρτη, 2 Μαρτίου, με τις τιμές να κυμαίνονται από 59 έως 100 ευρώ για τις διακεκριμένες θέσεις.
Έρχονται στην Ελλάδα οι  Iron Maiden
Οι βασιλιάδες της heavy metal μουσικής θα ηγηθούν και ως headliners του ροκ μουσικού φεστιβάλ, ενώ θα εμφανιστούν μαζί τους τα μέταλ συγκροτήματα Slipknot, Mastodon, Gojira, και Virus.
Η παγκόσμια περιοδεία των Iron Maiden «The Final Frontier World Tour» ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2010, έδωσαν 25 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και ακολούθησαν επιλεγμένα headlining shows σε στάδια και μεγάλα φεστιβάλ της Ευρώπης.


Το 2011 το συγκρότημα συνεχίζει την περιοδεία του πετώντας στους αιθέρες με το ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος τους, Boeing 757 airliner Ed Force One, το οποίο πιλοτάρει ο ίδιος ο τραγουδιστής τους, Bruce Dickinson, που είναι πτυχιούχος κυβερνήτης αεροσκαφών, και το οποίο, γι ακόμη μία φορά, θα μεταφέρει το συγκρότημα, τους τεχνικούς και την βάρους 10 τόνων παραγωγή τους, 50.000 μίλια μακριά, σε ολόκληρο τον κόσμο μέσα σε 66 ημέρες. Η περιοδεία θα συνεχιστεί στην Ευρώπη με τo Sonisphere και άλλες headlining εμφανίσεις σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες και θα ολοκληρωθεί τον Αύγουστο στο Λονδίνο, και όπου έως τότε το συγκρότημα θα έχει δώσει 101 shows και εμφανιστεί σε περισσότερους από δυο εκατομμύρια fans, από τότε που ξεκίνησε η παγκόσμια περιοδεία, The Final Frontier World Tour.
Οι Iron Maiden ιδρύθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του ’70 από τον μπασίστα Steve Harris και, είχαν ήδη εδραιωθεί σαν μία από τις πιο φωτεινές ελπίδες της heavy metal μουσικής, το 1982, όταν κατέκτησαν ολόκληρο τον κόσμο με το τρίτο τους album «The Number Of The Beast».
Στις 13 Φεβρουαρίου 2011 οι Iron Maiden τιμήθηκαν με το βραβείο Grammy για τη «Best Metal Performance» για το τραγούδι «El Dorado» από το album «The Final Frontier».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου