Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Aποθέωση και εμψύχωση



Ο "δικέφαλος" προσγειώθηκε στη Θεσσαλονικη στις 04.10, με τον κόσμο να έχει μαζευτεί από πριν για να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.


Παρά τον αποκλεισμό (στις λεπτομέρειες και με γερή δόση... ατυχίας) ο ΠΑΟΚ έκανε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0, προηγήθηκε στο "Λουζνίκι", είχε πολλές ευκαιρίες (ανάμεσα τους κι ένα δοκάρι), αλλά τελικά ισοφαρίστηκε μετά από χτύπημα πέναλτι και "ριμπάουντ" των γηπέδουχων που έκαναν το 1-1.
 
Οι φίλαθλοι του "δικεφάλου" με την υποδοχή τους αποθέωσαν τους παίκτες για την παρουσία τους στη Μόσχα και την προσπάθεια τους, ζητώντας τος παράλληλα να συνεχίσουν έτσι στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και στο Κύπελλο.

Περίπου 200 οπαδοί βρέθηκαν στο "Μακεδονία" και χειροκρότησαν την αποστολή, θέλοντας να ανεβάσουν τη ψυχολογία των παικτών και του Μάκη Χάβου. 

Χαρακτηριστικές είναι οι φράσεις που ακούστηκαν προς τον προπονητή του "δικεφάλου", το "δεν πειράζει, πάμε γερά", αλλά και εν συνεχεία προς τον Σαλπιγγίδη "ξέχασε το θα σκοράρεις στον τελικό Κυπέλλου", επιχειρώντας, έτσι, να τον εμψυχώσουν μετά την μεγάλη ευκαιρία που έχασε στο "Λουζνίκι" να γράψει το 0-2 προς το τέλος του αγώνα.

Επίσης, ένας οπαδός αγκάλιασε τον Βιεϊρίνια και κάποιοι φόρεσαν ένα κασκόλ στον Γκαρσία και του παρέδωσαν μια σημαία της Ουρουγουάης, φωνάζοντας το γνωστό σύνθημα "τιμή και δόξα στον Πάμπλο τον Γκαρσία". Ακόμη, έδωσαν μια σημαία της Χιλής στον Πάμπλο Κοντρέρας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου