Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Αποχή από τους παίκτες του ΠΑΟΚ

Η προπόνηση του ΠΑΟΚ δεν πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (25/2), εξαιτίας των οικονομικών οφειλών της ΠΑΕ προς τους παίκτες. Αναμένεται ανακοίνωση από τους "ασπρόμαυρους".
 
 
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στη Σουρωτή, αλλά δεν γυμνάστηκαν, όπως είχε προγραμματιστεί.

Κατόπιν κοινής απόφασης οι ποδοσφαιριστές του "Δικέφαλου του Βορρά" αποφάσισαν να απέχουν ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις οικονομικές οφειλές που υπάρχουν, ενώ σε λίγη ώρα αναμένεται επίσημη τοποθέτησή τους.
Στην κουβέντα που έγινε πήρε μέρος και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Παντελής Κωνσταντινίδης, ο οποίος αντιλαμβανόμενος την κατάσταση προσπάθησε να διαβεβαιώσει τους παίκτες ότι τα χρήματά τους θα δοθούν την ερχόμενη εβδομάδα (υπενθυμίζουμε ότι οι πληρωμές είχαν προγραμματιστεί για τις 20/2).

Τα λόγια του Κωνσταντινίδη όμως δεν έπεισαν κανέναν, γι' αυτό και αποφασίστηκε η από κοινού αποχή. Τους λόγους τους οποίους οδήγησαν τους παίκτες σε αυτή τους την απόφαση αναμένεται να τους κοινοποιήσουν σε λίγη ώρα με γραπτή δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου