Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Το Skype εγκαινιάζει το Skype To Go, για φτηνές διεθνείς κλήσεις από κάθε τηλέφωνο

 

Μια νέα και άκρως ενδιαφέρουσα υπηρεσία που επιτρέπει την πραγματοποίηση φτηνών διεθνών κλήσεων από οποιοδήποτε... τηλέφωνο - σταθερό ή κινητό - εγκαινίασε το Skype

. Με το Skype To Go ο χρήστης μπορεί να μετατρέψει έναν οποιονδήποτε διεθνή αριθμό σε αριθμό "Skype To Go", τον οποίο μπορεί στη συνέχεια να καλέσει από οποιαδήποτε συσκευή, χωρίς να είναι απαραίτητη η σύνδεση internet ή η ύπαρξη 3G δικτύου. Η χρέωση γίνεται με βάση τις τιμές του Skype.

Για να καταλάβετε καλύτερα πώς λειτουργεί η υπηρεσία, υποθέστε ότι βρισκόσαστε στην Αθήνα και θέλετε να τηλεφωνήσετε σε έναν φίλο σας στην Αυστραλία. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μετατρέψετε τον αριθμό του φίλου σε "Skype To Go", που θα πάρει τον τοπικό κωδικό της Αθήνας. Από εκεί και πέρα, απλώς κάνετε το τηλεφώνημα στον αριθμό αυτό, χρησιμοποιώντας ένα οποιοδήποτε σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.

Η δημιουργία αριθμών "Skype To Go" είναι δωρεάν, δεν απαιτεί τη λήψη κάποιας εφαρμογής και ο κάθε χρήστης μπορεί να φτιάξει έως 9 αριθμούς. Για την πραγματοποίηση των κλήσεων απαραίτητη είναι η χρήση Skype Credit ή η ύπαρξη συνδρομής στην υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου