Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Στο κενό η πρόταση μομφής

Δεν έγινε αποδεκτή η πρόταση μομφής του Παναθηναϊκού κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη και οι εκπρόσωποι των "πράσινων", κ. Γόντικας και Βεκρής αποχώρησαν από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκα.
Η πρόταση των "πράσινων" συγκέντρωσε μόλις τρεις ψήφους μαζί με την ΑΕΚ και τον Άρη ενώ υπήρξαν και έξι λευκά.

Συγκεκριμένα τα λευκά ήταν από τους Αστέρα Τρίπολης, Καβάλα, Ξάνθη, Λάρισα, ΠΑΟΚ και τον εκπρόσωπο της ΕΠΟ, ενώ κατά της πρότασης ψήφισαν οι άλλες οκτώ ΠΑΕ.

"Αποχωρούμε από την συνεδρίαση. Δεν μπορούμε να συμμετέχουμε ξανά σε συμβούλιο που προεδρεύει ο Μαρινάκης. Θα γίνουν γνωστά όλα όσα ειπώθηκαν. Κοντέψαμε να βγούμε και κατηγορούμενοι" τόνισε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γόντικας.Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Superleague ξεκαθάρισε ότι "περιμένω τον Παναθηναϊκό στην επόμενη συνεδρίαση", χωρίς να θέλει να κάνει πολλές δηλώσεις επί του θέματος. Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βαγγέλης Μαρινάκης εδώ.

Κατά την έξοδό του ο Σταύρος Αδαμίδης, είπε ότι το ποδόσφαιρό μας τελεί υπό κρίση, ενώ τόνισε ότι είχε υποσχεθεί να ψηφίσει η ΑΕΚ υπέρ της πρότασης μομφής.

Μια διαφορετική άποψη εξέφρασε -με το γνωστό του στυλ- ο Αχιλλέας Μπέος, που έδειξε ενοχλημένος από το δίπτυχο Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, λέγοντας ότι θα ήταν καλύτερο ένα πρωτάθλημα χωρίς τους δύο "αιώνιους". Αναλυτικά τα λεγόμενα του προέδρου του Ολυμπιακού Βόλου.

Χωρίς παρατράγουδα

Υπενθυμίζεται ότι η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο και όχι στα γραφεία της Σούπερ Λίγκα.

Όλα αυτά σε συνεργασία με την αστυνομία καθότι την ίδια ώρα είχαν προγραμματίσει συλλαλητήριο φίλοι του Παναθηναϊκού και υπήρχε φόβος για επεισόδια.

Φίλαθλοι των "πράσινων" έδωσαν το "παρών" και στο ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο χωρίς να υπάρξουν παρατράγουδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου