Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Βασικοί Καραγκούνης και Γκοβού

Οι παίχτες θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα

Οι δύο θέσεις που δεν ήταν σίγουρες για την αρχική σύνθεση του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ξεκαθάρισαν.

Οι Γκοβού και Καραγκούνης κέρδισαν τη μάχη και αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Στην εμπειρία των δύο βασικών του θα ποντάρει ο Φερέιρα, που αφήνει εκτός τους πιο άπειρους Νίνη και Σιμάο.

Ο Νίνης εάν ήταν καλά ίσως ξεκίναγε βασικός, αλλά ολοκλήρωσε μία μόλις προπόνηση αυτή την εβδομάδα που ήταν και η προετοιμασία του ντέρμπι.

Στην ιδιοσυγκρασία του Καραγκούνη και την εμπειρία του σε παιχνίδια υψηλής σημασίας θα βασιστεί ο Φερέιρα, που του δίνει φανέλα βασικού για δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι, μετά από αυτό με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ο Καραγκούνης στην προπόνηση της Παρασκευής αγωνίστηκε με τους βασικούς, ενώ ήταν και ο εκτελεστής των στημένων φάσεων που δούλεψε ο Φερέιρα.

Η άλλη θέση που παίζονταν, ήταν αυτή του δεξιού επιθετικού ελλείψει του Χριστοδουλόπουλου. Ο Γκοβού υπερίσχυσε του Νίνη, αφού ο «μικρός» έκανε μία μόλις προπόνηση όλη την εβδομάδα. Αν συμμετείχε στην προπόνηση της Παρασκευής, ίσως και να ξεκίναγε, αλλά παρουσιάστηκε στο Ναυτικό και έχασε και το τελευταίο μέρος της προετοιμασίας.

Και ο Σιμάο αλλά και ο Νίνης που έχασαν στο νήμα τη θέση του βασικού, αναμένεται να αγωνιστούν ως αλλαγές, αφού πρόκειται για δύο παίκτες μεγάλης κλάσης που μπορούν να βοηθήσουν σε τόσο δύσκολα παιχνίδια. Αμφότεροι άλλωστε, είναι σε καλή κατάσταση.

Το πλάνο της νίκης


Το 4-3-3 που εμπιστεύεται και δεν αλλάζει ο Φερέιρα θα είναι και πάλι το αρχικό σχήμα της ομάδας. Ο Τζόρβας θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια. Οι Βύντρα, Σαριέγκι, Καντέ, Σπυρόπουλος θα υπερασπίσουν την αμυντική γραμμή του Παναθηναϊκού παραταγμένοι από τα δεξιά προς τα αριστερά. Ο Ζιλμπέρτο, θα παίξει μπροστά από τα στόπερ με βάθος και προσοχή στα ανεβάσματα του Φουστέρ και τις κάθετες του Ιμπαγάσα. Μπροστά του, ως εσωτερικοί χαφ θα αγωνιστούν οι Καραγκούνης και Κατσουράνης. Στην επίθεση, ο Λέτο θα είναι στα αριστερά, ο Γκοβού δεξιά και ο Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου