Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

"Ο J. Dean βιάστηκε όταν ήταν παιδί!" Το μυστικό που πήρε μαζί της η E. Taylor!



Μια είδηση που προκαλεί σοκ ήρθε στο φως μετά τον θάνατο της Ε. Taylor!

Μια είδηση που προκαλεί σοκ ήρθε στο φως μετά το θάνατο της Elizabeth Taylor! Ποια είναι αυτή; Ο James Dean κακοποιούταν όταν ήταν παιδί αποκαλύπτει ένας συγγραφέας ο οποίος λέει ότι η Εlizabeth Taylor ήταν κάτι που γνώριζε και μάλιστα πήρε το μυστικό μαζί της στον τάφο!


Ο δημοσιογράφος Kevin Sessums λέει ότι η θρυλική ηθοποιός και ο James Dean ήταν δύο πάρα πολύ καλοί φίλοι. Όταν ο James αποκάλυψε το μυστικό του την όρκισε να μην το πει πουθενά. Πράγματι, η Elizabeth πήρε το μυστικό μαζί της!

Ο ηθοποιός ο οποίος πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών, το 1995, είχε εκμηστυρευτεί στην καλή του φίλη Elizabeth ότι όταν ήταν νεαρός είχε βιαστεί από έναν άντρα. Ο Kevin Sessums λέει ότι το συγκεκριμένο μυστικό του αποκάλυψε η θρυλική ηθοποιός πριν πολλά χρόνια σε μια συνέντευξη που της πήρε για το Poz, αμερικάνικο περιοδικό για τους ανθρώπους που ζουν με τον ιό του HIV και το Aids.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο η συνέντευξη είχε σαν θέμα τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα των stars του Hollywood και αποσκοπούσε στην συγκέντρωση χρημάτων. Όμως, η Elizabeth πήγε την συνέντευξη στον καλό της φίλο James Dean. O δημοσιογράφος ισχυρίζεται ότι του είπε χαρακτηριστικά: "Αγαπούσα πάρα πολύ τον Jimmy. Θα σου εξομολογηθώ κάτι αλλά θέλω να είναι off the record μέχρι να πεθάνω. Εντάξει;"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου