Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Κανένα πρόβλημα με Βιεϊρίνια

 
troktiko    Κανένα πρόβλημα με Βιεϊρίνια
Επιπόλαι … ος αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια, με τις καρδιές των ανθρώπων του ΠΑΟΚ να… επιστρέφουν στις θέσεις τους. Ο Πορτογάλος άσος αποκόμισε ένα γερό χτύπημα στην ποδοκνημική στο παιχνίδι της Ελπίδων της χώρας του με την αντίστοιχη της Ιταλίας,


ωστόσο οι σημερινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ήταν καθησυχαστικές. Τις επόμενες ημέρες θα κάνει θεραπεία και από βδομάδα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς.
Οι διάφορες απουσίες λόγω των τραυματισμών και των παικτών που έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες δεν επιτρέπουν δοκιμές. Πάντως ο Μάκης Χάβος έχει την ευκαιρία να τσεκάρει τους πιτσιρικάδες από την δεύτερη ομάδα του «Δικέφαλου του Βορρά» που συμμετέχουν στις προπονήσεις.
Με θετικές εντυπώσεις επέστρεψε από την Αυστρία και το αθλητικό κέντρο του Ζέεφελντ ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Παντελής Κωνσταντινίδης. Οι προεργασίες για την καλοκαιρινή προετοιμασία έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν πιο εντατικά το επόμενο διάστημα. Θα εξεταστούν λύσεις από τη Γερμανία και την Ολλανδία όπως το γνώριμο Άρνεμ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου