Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Δώρο πρωτιάς από την Τιφλίδα!


Δώρο πρωτιάς από την Τιφλίδα!

Η Κροατία έχασε 1-0 στην Τιφλίδα από την Γεωργία έπειτα από το γκολ του Κομπιασβίλι στo 90ό λεπτό και έτσι η Ελλάδα με νίκη επί της Μάλτας ανεβαίνει στην πρώτη θέση!
Σε θέση οδηγού στον έκτο όμιλο μπαίνει η Ελλάδα αν κερδίσει στην Βαλέτα! Η Εθνική μας είχε ευχάριστα νέα από την Τιφλίδα, καθώς η Γεωργία επικράτησε με 1-0 της Κροατίας, αναγκάζοντας τους «χρβάτσκι» στην πρώτη τους ήττα. Το γκολ για την ομάδα του Τιμούρ Κετσπάγια πέτυχε ο Κομπιασβίλι στο 90ό λεπτό, με τους Γεωργιανούς να μπαίνουν πολύ δυνατά στην διεκδίκηση ακόμα και της πρώτης θέσης. Αν, μάλιστα, πάρουν θετικό αποτέλεσμα στο Ισραήλ την προσεχή Τρίτη και συνεχίσουν δίχως ήττα στον όμιλο, τότε θέτουν σοβαρή υποψηφιότητα πρόκρισης.

Οι συνθέσεις:
Γεωργία (Τιμούρ Κετσπάγια): Ρεβισβίλι, Σαλουκβάντζε, Κουμπούτια, Καλάτζε, Αμισουλασβίλι, Κιζανισβίλι, Κανκάβα, Νταουσβίλι (73' Γκογκούα), Ιασβίλι (62' Μαρτσαβαλάντζε), Κομπιασβίλι, Ντβαλισβίλι

Κροατία (Σλάβεν Μπίλιτς): Ρούνιε, Στρίνιτς, Λόβρεν, Τσορλούκα, Ράκιτιτς (61' Πέρισιτς), Μόντριτς, Σρνα, Κάλινιτς, Ντουζμόβιτς, Κράνιτσαρ (70' Γέλαβιτς), Πέτριτς (84' Πράνιτς)

Τα αποτελέσματα:
Γεωργία-Κροατία 1-0 (90' Κομπιασβίλι)
Ισραήλ-Λετονία (σε εξέλιξη)
Μάλτα-Ελλάδα (21:30)

Η βαθμολογία (5 αγώνες)

1. Κροατία 10
2. Γεωργία 9
3. Ελλάδα 8 (4 αγώνες)
4. Ισραήλ 4 (4 αγώνες)
5. Λετονία 4 (4 αγώνες)
6. Μάλτα 0 (4 αγώνες)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου