Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Ολυμπιακός - Εργοτέλης 3-0(βιντεο)

Ο Ολυμπιακός στάθηκε τυχερός στο χαμένο πέναλτι του Εργοτέλη, μεταμορφώθηκε με την είσοδο του Ιμπαγάσα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε το τρίποντο (3-0) στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο Καραϊσκάκη.
Η εικόνα του αγώνα:
H απουσία του Ιμπαγάσα ήταν εμφανέστατη στο πρώτο ημίχρονο, αφού ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να δημιουργήσει μια φάση της προκοπής. Αν εξαιρέσουμε την ευκαιρία με τον Ντουντού, οι ερυθρόλευκοι τα βρήκαν σκούρα απέναντι στον αξιόμαχο Εργοτέλη, ο οποίος κρατούσε με χαρακτηριστική άνεση το μηδέν στην άμυνά του, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει αν ο Λεάλ ευστοχούσε στο πέναλτι (κέρδισε ο Βερπακόφσκις) και έδιωξε θαυμάσια ο Πάρντο.
Εκτός αυτών, ο Ολυμπιακός δεν πήρε αυτά που ήθελε από τους Ζαϊρί και Ρόμενταλ, οι οποόι δεν μπορούσαν να βοηθήσουν την επίθεση με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να δείχνουν ανήμποροι να δημιουργήσουν φάση και να βγάλουν στο γήπεδο αυτά που έχουν δείξει στα περισσότερα παιχνίδια της φετινής σεζόν.


Η είσοδος του Ιμπαγάσα στο δεύτερο ημίχρονο ίσως ήταν σημαδιακή για αυτά που θα ακολουθήσουν. Ενα λεπτό μετά την έναρξη του δευτέρου σαρανταπενταλέπτου οι Πειραιώτες έλυσαν τον γόρδιο δεσμό με το γκολ του Μοντέστο, ενώ στο 58ο λεπτό ο Πάντελιτς ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0 και ουσιαστικά κλείδωσε το τρίποντο για την ομάδα του.
Στο 65ο λεπτό ήταν η σειρά του Μιραλάς να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και με άψογο πλασέ να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0।

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου