Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Μείνε, σε θέλουμε!

 
troktiko    Μείνε, σε θέλουμε!
Οι τηλεθεατές τηλεοπτικής εκπομπής που συμμετείχαν σε ερώτηση που έθεσε ο σταθμός σχετικά με την προεδρία Ζαγοράκη, έδειξαν ότι ο Θόδωρος Ζαγοράκης έχει ακόμη «ρεύμα» στις τάξεις των οπαδών του ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα η εκπομπή του ΤV Macedonia έθεσε στους τηλεθεατές της το ερώτημα σχετικά με την προεδρία Ζαγοράκη και το μέλλον της


. Το ερώτημα είχε δυο πιθανές απαντήσεις με την πρώτη να προτείνει να «μείνει ο Ζαγοράκης και να δώσει ξανά όραμα στον κόσμο» και την δεύτερη να «φύγει, ο κύκλος του στην ΠΑΕ έκλεισε».
Το κοινό αποφάσισε με ψήφους 67% έναντι 33% υπέρ της παραμονής του προέδρου του ΠΑΟΚ, ενώ την ίδια ώρα προσκεκλημένος ήταν και ο Κώστας Ορφανός που υποστήριξε μια παρόμοια θέση.
Ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε: «Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ώριμη διάδοχη κατάσταση. Για τον λόγο αυτό θα ψήφιζα υπέρ της παραμονής του Ζαγοράκη στη διοίκηση».
Βέβαια αυτό δεν λέει κάτι για το σύνολο των οπαδών του ΠΑΟΚ, ωστόσο δείχνει ότι υπάρχει ακόμη ένας πυρήνας οπαδών που στηρίζουν την διοίκηση του Δικεφάλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου