Τρίτη 22 Μαρτίου 2011

Τα βροντάει ο Παππάς;


troktiko    Τα βροντάει ο Παππάς;
Προβληματισμός για την οργή του κόσμου που έχει ξεχειλίσει μετά τη συντριβή από τον Ολυμπιακό επικρατεί στις τάξεις της … ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ στη χθεσινή συνάντηση που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη ζήτησε από τον πρόεδρο της ΠΑΕ να προστατέψει την ομάδα, ενώ υπάρχει ανησυχία για παρουσία οπαδών στη σημερινή πρωινή προπόνηση στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων. 


«Οι παίκτες ήταν σκασμένοι και πεθαμένοι στα αποδυτήρια μετά το ντέρμπι. Αν συνεχίσουν να τους κυνηγούν οι οπαδοί, δεν θα σηκώσουν κεφάλι ποτέ! Η ψυχολογία τους είναι υπό το μηδέν και με απειλές τα πράγματα μόνο χειρότερα μπορεί να γίνουν. Πρέπει να βρεθούν λύσεις. Προστατέψτε τους! Καταλαβαίνω την οργή τους, αλλά αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, οι παίκτες δεν θα έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι, αλλά στο τι θα πάθουν αν χάσουν. Πώς θα πάμε στα play-offs και στον τελικό του Κυπέλλου αν αισθάνονται συνεχώς την απειλή των οπαδών», είπε στον Σταύρο Αδαμίδη ο Ισπανός τεχνικός, που πάντως διαβεβαίωσε πως δεν προτίθεται να τα παρατήσει, ενώ αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση συνεργασίας από την Έρκουλες.
Σήμερα οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στις προπονήσεις (10:30) και υπάρχει έντονη ανησυχία για αντιδράσεις από οπαδούς της ομάδας. Ήδη από το βράδυ της Κυριακής, αλλά και χθες τα forum των οπαδών της «Ένωσης» είχαν κατακλυστεί από μηνύματα που καλούσαν για μαζική παρουσία στα Σπάτα.
Όλα αυτά κι ενώ ο Σταύρος Αδαμίδης προγραμματίζει να μιλήσει στους παίκτες για τη συντριβή από τον Ολυμπιακό. Ήδη η συνάντηση που ζήτησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ με την «Original 21» προκειμένου να κατέβουν οι τόνοι και να δώσει εξηγήσεις, ωστόσο ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ αρνήθηκε να τον συναντήσει και μάλιστα εξέδωσε καυστική ανακοίνωση στην οποία περνά από κόσκινο τον ίδιο, τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά και τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της Βασίλη Δημητριάδη.
Τα βροντάει ο Παππάς;
Δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» αναφέρει πως ο Πέτρος Παππάς ορμώμενος και από τη συντριβή από τον Ολυμπιακό και όσα ακολούθησαν, αποφάσισε να αποχωρήσει από την ΠΑΕ. Το ίδιο ρεπορτάζ, που δεν έχει επιβεβαιωθεί από τον μεγαλομέτοχο του συλλόγου, αναφέρει πως ο ίδιος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με Έλληνα επιχειρηματία με οικονομικό μέγεθος που ξεπερνά το δικό του, αλλά και του Νίκου Νοτιά.
Το βέβαιο είναι πως επί της παρούσης η ΑΕΚ διατρέχει τον κίνδυνο να μην εξασφαλίσει άδεια για τη νέα σεζόν. Η ΠΑΕ έχει μόλις εννέα μέρες, μέχρι το τέλος του μήνα δηλαδή, για να τακτοποιήσει τις πολλές οφειλές της προς ποδοσφαιριστές και τρίτους για το διάστημα μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2010. Υπολογίζεται πως το ποσό που απαιτείται αγγίζει τα 5 εκατ. ευρώ και παρά τις διαβεβαιώσεις των μετόχων πως το ζήτημα θα ρυθμιστεί, κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου