Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Θερμή υποδοχή στο «Ελ. Βενιζέλος»


Αρκετοί οπαδοί του Παναθηναϊκού περίμεναν την αποστολή της ομάδας μπάσκετ με αφορμή την χθεσινοβραδινή επιτυχία της επί της Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την Ευρωλίγκα.

Οι φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για να ευχαριστήσουν τους παίκτες του Ζέλικο Ομπράντοβιτς και να τους ζητήσουν την πρόκριση στο Final 4 της διοργάνωσης, νικώντας τους πρωταθλητές Ευρώπης στα επόμενα δύο παιχνίδια στο κλειστό του ΟΑΚΑ.


Περίπου 300 άτομα εμψύχωσαν τους παίκτες του τριφυλλιού, φωνάζοντας ρυθμικά τα ονόματά τους. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς έγινε δέκτης της λατρείας των φίλων της ομάδας, όπως και τα άλλα μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Θυμίζουμε ότι πριν την αναχώρηση της αποστολής από την Ελλάδα για την Ισπανία, περίπου 400 άτομα είχαν εμψυχώσει τους παίκτες και τους είχαν υποσχεθεί ότι θα τους περιμένουν στο αεροδρόμιο ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα που θα είχαν στα δύο παιχνίδια στην Βαρκελώνη.

Οι αδελφοί Γιαννακόπουλοι ήθελαν να αποφευχθεί μια τέτοια υποδοχή καθώς η πρόθεσή τους ήταν να παραμείνουν οι χαμηλοί τόνοι στην ομάδα και οι παίκτες να μείνουν απόλυτα συγκεντρωμένοι στη σειρά των αναμετρήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου