Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

«Θα ξανασηκωθεί ο ΠΑΟΚ»


Σίγουρος για την ανάκαμψη του ΠΑΟΚ, εμφανίστηκε ο Βίκτορ Βιτόλο, όταν παρέλαβε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτης για την 26η αγωνιστική.
«Είναι τιμή μου να δέχομαι αυτό το βραβείο από εσάς, χαίρομαι περισσότερο γι' αυτό, παρά για το βραβείο. Σίγουρα, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για μας, οι μεγάλες ομάδες είναι αυτές που σηκώνονται έπειτα από ένα μεγάλο χτύπημα. Εμείς δεχτήκαμε ένα μεγάλο χτύπημα από την ΑΕΚ. Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει εδώ και τρία χρόνια, ότι είναι ικανός να σηκώνεται μετά από τέτοιες καταστάσεις», τόνισε αρχικά ο βραχύσωμος αμυντικός μέσος του ΠΑΟΚ, που παρέλαβε το βραβείο του από τον Κώστα Ιωσηφίδη.

«Θα ξανασηκωθεί ο ΠΑΟΚ»
Οι δηλώσεις του Βίκτορ Βιτόλο:



Για τον αποκλεισμό από την ΑΕΚ, είπε: «Το χτύπημα που δεχτήκαμε είναι ακόμη νωπό, το πρωτάθλημα όμως συνεχίζεται και εμείς δεν πρέπει να σταματήσουμε. Το σημαντικότερο είναι να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έμειναν για το πρωτάθλημα και να μπούμε στα πλέι οφ».
Για το τι έφταιξε στο ματς, τόνισε: «Στην ομάδα πιστεύουμε όλοι ότι δεν κάναμε ένα καλό παιχνίδι, τώρα το να καθόμαστε να ψάχνουμε τις αιτίες δεν πιστεύω ότι θα διορθώσει κάτι άμεσα».
Για το γκολ που πέτυχε εναντίον του Ολυμπιακού, είπε: «Όλο αυτό το διάστημα υπήρχε μεγάλη πίεση μέσα μου, δεν ήταν οι καλύτερες στιγμές που έχω περάσει, δόξα τω Θεώ όλα έχουν περάσει και τώρα είμαι σε πολύ καλύτερη κατάσταση».
Για το ματς στο Περιστέρι, είπε: «Το σημαντικό είναι όταν τελειώσει το παιχνίδι να μιλάμε για μία νίκη. Αν υπάρχει κόσμος ή όχι δεν είναι δικό μας θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου