Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Γλιτώνει το κάζο η ΑΕΚ και εξασφαλίζει την αδειοδότηση


Την ύστατη στιγμή η ΑΕΚ θα γλιτώσει, τουλάχιστον προς το παρόν, το κάζο με την αδυναμία να εξασφαλίσει την απαιτούμενη αδειοδότηση, αφού ο Νίκος Νοτιάς είναι διατεθειμένος να βάλει τα χρήματα που του αναλογούν.
Οπως φαίνεται η ΑΕΚ τη γλιτώνει, τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο, και θα εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Συγκεκριμένα, μετά τον Πέτρο Παππάς και ο Νίκος Νοτιάς είναι διατεθειμένος να βάλει τα χρήματα που του αναλογούν για να συμπληρωθεί το απαιτούμενο ποσό και να μπει μια -άνω- τελεία στο θέμα. 


Αξίζει να σημειωθεί πως με τα λεφτά των Παππά και Νοτιά και τις μειώσεις που έγιναν στους παίκτες (οι Ελληνες θα πάρουν έναντι το 50% και οι ξένοι το 70%), το ποσό για την αδειοδότηση έπεσε από τα 5,3 εκατομμύρια ευρώ στα περίπου 3-3,5.

Λύση για τώρα βρέθηκε και η Ένωση δεν θα τιμωρηθεί πέφτοντας σε ερασιτεχνική κατηγορία και με αποκλεισμό από την Ευρώπη, ωστόσο η αγωνία μεταφέρεται για τον Ιούνιο όπου θα γίνει το επόμενο οικονομικό... crash test. Παππάς και Νοτιάς αναμένεται να αποχωρήσουν και το εύλογο ερώτημα που γεννάται είναι ποιος θα βρεθεί για να βάλει τα χρήματα που χρειάζονται. Εδώ ακριβώς είναι όλο το ζουμί της υπόθεσης.
Από κει και πέρα, η κατάσταση στην ΑΕΚ παραμένει τεταμένη και είναι χαρακτηριστικό πως την Πέμπτη βρέθηκε στα Σπάτα μερίδα οπαδών της ομάδας αναζητώντας τον Σταύρο Αδαμίδη. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν ήταν εκεί και οι οπαδοί αποχώρησαν, ενώ όπως ήταν λογικό δημιουργήθηκε αναστάτωση στο υπαλληλικό προσωπικό.
*** Ασχημη εντύπωση στον κόσμο της ΑΕΚ έχει κάνει η ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ για την επίθεση με γκαζάκια στο σπίτι του Σκόκο και ουσιαστικά φωτογραφίζει ως ενόχους οπαδούς της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου