Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Η ταινία κινουμένων σχεδίων Up στη πραγματικότητα

Η Ανύψωση ενός σίτου από το έδαφος με μπαλόνια ειναι εύκολο στην ταινία κινουμένων σχεδίων Up...αλλά πήρε μια ομάδα επιστημόνων και μηχανικών για την επίτευξή της στην πραγματική ζωή .
Αυτό το Σαββατοκύριακο οι επιστήμονες και μηχανικοί , μαζί με δύο παγκοσμίου κλάσης πιλότους αερόστατου συγκεντρώθηκαν σε ένα αεροδρόμιο ανατολικά του Λος Άντζελες σε μια προσπάθεια να αναδημιουργήσει την εικονική σκηνή από την ταινία .

Ένα ελαφρύ 16 x "σπίτι " 16ft χτίστηκε και στη συνέχεια να συνοδεύουν τα 300 χρωματιστά μπαλόνια καιρού κάνοντας το πειραματικό αεροσκάφος περισσότερο από το ισοδύναμο ενός κτιρίου 10 ιστορία .

Γυρίστηκε για το National Geographic Channel το Ballon σπίτι ήταν συνέχεια μεταφέρθηκε σε υψόμετρο άνω των 10.000 ποδιών και πέταξε για περίπου μία ώρα. Carl Φρέντρικσον θα ήταν περήφανος .
Η ακροβατική επίδειξη - ένα νέο παγκόσμιο ρεκόρ για το μεγαλύτερο σύμπλεγμα πτήση αερόστατου που επιχειρήθηκε ποτέ - ήταν μέρος μιας νέας National Geographic Channel σειρά που ονομάζεται « Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι ; " οποία θα του αέρα εντός του τρέχοντος έτους .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου