Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Πλήρης στο ντέρμπι ο Ολυμπιακός

Με ανεβασμένη ψυχολογία και το κυριότερο, χωρίς κανένα αγωνιστικό πρόβλημα θα παραταχθεί -όπως όλα δείχνουν- ο Ολυμπιακός στο σαββατιάτικο (19/02, 19:30) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ποντάρει πολλά στην επιθετική του γραμμή, την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα του Ραφίκ Τζιμπούρ και του Κέβιν Μιραλάς. Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα σύστημα που θα έχει στα χαφ τους Ριέρα (αριστερά) και Μιραλάς (δεξιά), στο οποίο ο Βέλγος επιθετικός θα αλλάζει θέσεις με τον Αλγερινό φορ. Με αυτό το πλάνο, ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" θέλει να εκμεταλλευτεί την ικανότητα του Μιραλάς να βγαίνει στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας.

Γενικά ο Βαλβέρδε ποντάρει στη δεξιά του πτέρυγα, στην οποία επιστρέφει βασικός ο Βασίλης Τοροσίδης, μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και το μικρό χρόνο συμμετοχής που πήρε στο παιχνίδι με τον Άρη.

Η βασική 11άδα για το ντέρμπι αναμένεται να είναι η εξής: Πάρντο, Τοροσίδης, Ραούλ Μπράβο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Μοδέστο, Ιμπαγάσα (από τα πόδια του θα περνά όλο το παιχνίδι του Ολυμπιακού), Μιραλάς, Ριέρα, Φουστέρ, Τζιμπούρ.

Στο στρατόπεδο της ομάδας του Πειραιά κρατούνται χαμηλοί τόνοι παρά το βαθμολογικό αβαντάζ επί του "αιωνίου" αντιπάλου, ενώ μέχρι το Σάββατο σίγουρα θα υπάρξει και μια προεδρική επίσκεψη στου Ρέντη, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα θελήσει να περάσει κάποια μηνύματα στους παίκτες.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το παιχνίδι του "Γ. Καραϊσκάκης" συνεχίζεται την Πέμπτη (17/02) με την προπόνηση που θα γίνει στις 10:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου