Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

Εκτέλεσαν ειδικό φρουρό στην Καλλιθέα – Σοβαρά τραυματίας ένας ακόμη άνδρας


20 σφαίρες έριξαν εναντίον του 30χρονου ειδικού φρουρού οι δράστες. Χαροπαλεύει στο νοσοκομείο ο 26χρονος που ήταν μαζί του στο αυτοκίνητο

 

Ώρα τρεις και μισή τα χαράματα. Ο 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στο τμήμα της Καλλιθέας, αλλά εκείνη την ώρα ήταν εκτός υπηρεσίας βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του μαζί με τον 26χρονο στην άκρη του δρόμου στην οδό Σόλωνος στο ύψος του αριθμού 80

Τόσο ο ίδιος όσο και ο φίλος του, αλβανικής καταγωγής, που καθόταν στη θέση του συνοδηγού δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Κάποιοι περίοικοι λένε πως άκουσαν τον ήχο μιας μηχανής να απομακρύνεται αμέσως μετά τον καταιγισμό πυροβολισμών. Φαίνεται ότι οι δράστες ακολουθούσαν το αυτοκίνητο του ειδικού φρουρού και όταν σταμάτησε βρήκαν ευκαιρία να “χτυπήσουν”.

Πλησίασαν από πίσω και αριστερά  και άνοιξαν πυρ. Το αυτοκίνητο κυριολεκτικά “γαζώθηκε” από τις σφαίρες. 20 κάλυκες μάζεψαν από το σημείο οι αστυνομικοί.

Πολλές από τις σφαίρες βρήκαν τον άτυχο 30χρονο στο κεφάλι και το στήθος. Ο ειδικός φρουρός βρήκε ακαριαίο θάνατο.

Ο 26χρονος συνοδηγός δέχθηκε κι αυτός αρκετές σφαίρες στο σώμα του αλλά κρατήθηκε στη ζωή μέχρι να φτάσει το ασθενοφόρο και να τον μεταφέρει στον “Ευαγγελισμό” όπου υποβλήθηκε σε πολύωρη επέμβαση.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας. Ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν στόχος ήταν ο 30χρονος ειδικός φρουρός ή και οι δύο άνδρες.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι δράστες ήθελαν νεκρούς και γι' αυτό χρησιμοποίησαν “καλάσνικοφ”. Άλλες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο όπλα και έτσι γίνεται λόγος για ενέδρα από δύο άτομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου