Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

«Όλα για τον Τζιμπρίλ»!

Ειδικά μηχανήματα για χάρη του Σισέ

Την ύστατη προσπάθεια για να καταφέρει να αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ κάνει ο Τζιμπρίλ Σισέ
Για χάρη του Γάλλου, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού κουβάλησαν από την Παιανία στη Θεσσαλονίκη ειδικά μηχανήματα με τα οποία ο πρώτος σκόρερ της Σούπερ Λίγκας προσπαθεί να κερδίσει το χαμένος έδαφος και να τεθεί στη διάθεση του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Σε τετ-α-τετ με τον Πορτογάλο τεχνικό το πρωί της Κυριακής θα ληφθεί η τελική απόφαση.


Μόνο και μόνο που ο Σισέ, ένας ποδοσφαιριστής που έχει υποφέρει πολύ από τραυματισμούς στο παρελθόν, μπαίνει στη διαδικασία και να σκέφτεται τη συμμετοχή του, δείχνει το πόσο έχει συνδεθεί με τη φανέλα με το τριφύλλι. Σε περίπτωση που τελικά αγωνιστεί, ακόμη και για μερικά λεπτά, υπάρχει κίνδυνος υποτροπής, πράγμα που μπορεί να σημάνει ότι ο σούπερ σταρ των «πρασίνων» θα μείνει εκτός γηπέδων για διάστημα δύο μηνών.

Όμως ακόμη και η προσπάθεια που καταβάλει αποτελεί μήνυμα προς όλους ότι ο Παναθηναϊκός δεν θα πρέπει να πετάξει «λευκή πετσέτα» στην υπόθεση πρωτάθλημα και πως όλοι, από όποια θέση και αν προσφέρουν, οφείλουν να τα δώσουν όλα κόντρα στον ΠΑΟΚ, ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που αναλογούν.

Αν ο Σισέ δεν τα καταφέρει, τη θέση του στο αρχικό σχήμα λογικά θα πάρει ο Αντώνης Πετρόπουλος, με τον Σίντνεϊ Γκοβού να είναι η άλλη λύση για την κορυφή της επίθεσης. Στα πλάγια θα παραταχθούν οι Λέτο και Χριστοδουλόπουλος, με τους Νίνη, Κατσουράνη και Ζιλμπέρτο να αποτελούν την τριάδα στα χαφ, εκτός κι αν δεν μπορεί ο Βραζιλιάνος, οπότε θα ξεκινήσει ο Σιμάο. Την θέση του τιμωρημένου Βύντρα στα δεξιά της άμυνας θα πάρει ο Μαρίνος, ο Σπυρόπουλος θα είναι και πάλι το αριστερό μπακ, ενώ από τη στιγμή που ο Μπουμσόνγκ δεν είναι διαθέσιμος, θα διατηρηθεί το δίδυμο Καντέ-Σαριέγκι μπροστά από τον Τζόρβα, ο οποίος επανέρχεται κάτω από τα δοκάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου