Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Παζάρι βιβλίου μέχρι την Κυριακή με μειωμένες τιμές έως και 60%Σκοπός της εκδήλωσης είναι η ενίσχυση του πολιτιστικού έργου του Μουσείου Μπενάκη .

Τριήμερο παζάρι ξεκίνησε από σήμερα στο πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη (νέο Κτίριο της Πειραιώς) και αφορά σε επιλεγμένα βιβλία, αντικείμενα και καταλόγους παλαιότερων εκθέσεων, τα οποία προσφέρονται σε μειωμένες τιμές (από 40% έως 60%).


Το κοινό, θα έχει την ευκαιρία να επιλέξει βιβλία μέσα από μεγάλη γκάμα τίτλων και ευρύ φάσμα περιεχομένου. Εκτός όμως από τις ειδικές εκπτώσεις στα βιβλία, οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να αναζητήσουν και να βρουν αντικείμενα που υπήρχαν σε παλαιότερες εκθέσεις του Μουσείου.

Το Μουσείο Μπενάκη διοργανώνει για πρώτη χρόνια ένα τέτοιο παζάρι ωστόσο συμμετείχε σε εκδηλώσεις άλλων μουσείων όπως σε αυτό του Βυζαντινού Μουσείου που πραγματοποιήθηκε πριν λίγους μήνες.

Το παζάρι θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 13 Μαρτίου και θα λειτουργεί τις ώρες που είναι ανοιχτό και το Μουσείο. ( Παρασκευή και Σάββατο, από τις 10 το πρωί έως και τις 10 το βράδυ, και την Κυριακή από τις 10 το πρωί, έως και τις 6 το απόγευμα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου