Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Νίκη και έφυγε για… ημιτελικό!


 Νίκη και έφυγε για… ημιτελικό!

Με τους Γκαρσία, Βιτόλο και Ίβιτς στο βασικό του σχήμα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό στην Τούμπα (19:30, NS1). Σήμερα τα εισιτήρια για το ντέρμπι Κυπέλλου με την ΑΕΚ.
Το ζητούμενο στο αποψινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την ομάδα του Μάκη Χάβου είναι ο συνδυασμός του τερπνού (βαθμοί) και του ωφελίμου (ψυχολογία εν όψει ΑΕΚ).
Οι Θεσσαλονικείς καλούνται απόψε να κάνουν πολλά πράγματα για τους ίδιους αλλά και τους εαυτούς τους. Καταρχάς να πάρουν το τρίποντο και να μπουν ξανά στο κόλπο για τα πλέι οφ.


Δεύτερον, να φτιάξουν ακόμα περισσότερο την ψυχολογία τους έπειτα από τη νίκη με τον Εργοτέλη ενόψει ΑΕΚ και τρίτον να… σπάσουν τη παράδοση στη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος που τους θέλει να μην έχουν νικήσει τον Ολυμπιακό στην έδρα τους από το 1997!
Σχήμα νίκης!
Από εκεί και πέρα, στα αμιγώς αγωνιστικά ο Μάκης Χάβος προτίθεται να κρατήσει στον πάγκο τους Αντελίνο Βιεϊρίνια και Δημήτρη Σαλπιγγίδη, ξεκινώντας στην ενδεκάδας τους Γκαρσία, Βιτόλο και Ίβιτς στον άξονα.

Κάτω από τα δοκάρια θα παραμείνει ο Κρέσιτς, με αμυντική τετράδα μπροστά του να απαρτίζεται από τους Ετό, Τσιρίλο, Κοντρέρας και Σαβίνι. Στα χαφ θα είναι οι Γκαρσία και Βιτόλο ενώ η τριανδρία μπροστά τους θα απαρτίζεται από τους Φωτάκη, Ίβιτς και Κουτσιανικούλη. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου